Debonding Energy and Frictional Bond Strength of Steel Fiber Mortar Interfaces

Udgivet eksterntJa

Bibliografisk note

Submitted to ACI, Materials Journal, under review

Shannag, J., Brincker, R., & Hansen, W. (1994). Debonding Energy and Frictional Bond Strength of Steel Fiber Mortar Interfaces. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag.
Shannag, J. ; Brincker, Rune ; Hansen, W. / Debonding Energy and Frictional Bond Strength of Steel Fiber Mortar Interfaces. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1994.
@book{3312e6508e2e11debe4e000ea68e967b,
title = "Debonding Energy and Frictional Bond Strength of Steel Fiber Mortar Interfaces",
author = "J. Shannag and Rune Brincker and W. Hansen",
note = "Submitted to ACI, Materials Journal, under review Submitted to ACI, Materials Journal, under review",
year = "1994",
language = "English",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Shannag, J, Brincker, R & Hansen, W 1994, Debonding Energy and Frictional Bond Strength of Steel Fiber Mortar Interfaces. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Debonding Energy and Frictional Bond Strength of Steel Fiber Mortar Interfaces. / Shannag, J.; Brincker, Rune; Hansen, W.

Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1994.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Debonding Energy and Frictional Bond Strength of Steel Fiber Mortar Interfaces

AU - Shannag, J.

AU - Brincker, Rune

AU - Hansen, W.

N1 - Submitted to ACI, Materials Journal, under review Submitted to ACI, Materials Journal, under review

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Book

BT - Debonding Energy and Frictional Bond Strength of Steel Fiber Mortar Interfaces

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Shannag J, Brincker R, Hansen W. Debonding Energy and Frictional Bond Strength of Steel Fiber Mortar Interfaces. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1994.