De samfundsmæssige omkostninger ved rygsygdomme og rygsmerter i Danmark

Mette Bjerrum Koch, Michael Davidsen, Knud Juel

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagSyddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed
    Antal sider43
    ISBN (Trykt)87-7899-178-1
    ISBN (Elektronisk)87-7899-180-3
    StatusUdgivet - maj 2011

Koch, M. B., Davidsen, M., & Juel, K. (2011). De samfundsmæssige omkostninger ved rygsygdomme og rygsmerter i Danmark. København: Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed.
    Koch, Mette Bjerrum ; Davidsen, Michael ; Juel, Knud. / De samfundsmæssige omkostninger ved rygsygdomme og rygsmerter i Danmark. København : Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, 2011. 43 s.
    @book{d1cbba42b2cb45a48132c1bdc9eb6ed6,
    title = "De samfundsm{\ae}ssige omkostninger ved rygsygdomme og rygsmerter i Danmark",
    author = "Koch, {Mette Bjerrum} and Michael Davidsen and Knud Juel",
    year = "2011",
    month = "5",
    language = "Dansk",
    isbn = "87-7899-178-1",
    publisher = "Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed",

Koch, MB, Davidsen, M & Juel, K 2011, De samfundsmæssige omkostninger ved rygsygdomme og rygsmerter i Danmark. Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, København.

De samfundsmæssige omkostninger ved rygsygdomme og rygsmerter i Danmark. / Koch, Mette Bjerrum; Davidsen, Michael; Juel, Knud.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - De samfundsmæssige omkostninger ved rygsygdomme og rygsmerter i Danmark

AU - Koch, Mette Bjerrum

AU - Davidsen, Michael

AU - Juel, Knud

PY - 2011/5

Y1 - 2011/5

M3 - Rapport

SN - 87-7899-178-1

BT - De samfundsmæssige omkostninger ved rygsygdomme og rygsmerter i Danmark

PB - Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed

CY - København

Koch MB, Davidsen M, Juel K. De samfundsmæssige omkostninger ved rygsygdomme og rygsmerter i Danmark. København: Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, 2011. 43 s.