Datainformeret kvalitetsudvikling i Svendborg Kommune

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Svendborg Kommunes skoleafdeling har gennem en længere periode
arbejdet med at strukturere, systematisere og understøtte en
datainformeret kultur med det mål at forfine og kompleksitetsreducere
Publikationsdato3. sep. 2017
StatusUdgivet - 3. sep. 2017

Fingeraftryk

data quality
municipality
school
data network
management
dialogue

Emneord

• datainformeret kvalitetsudvikling

@misc{59a090363cd84bb0880cd496929c4c2a,
title = "Datainformeret kvalitetsudvikling i Svendborg Kommune",
abstract = "Svendborg Kommunes skoleafdeling har gennem en l{\ae}ngere periodearbejdet med at strukturere, systematisere og underst{\o}tte endatainformeret kultur med det m{\aa}l at forfine og kompleksitetsreducereskolernes kvalitetsarbejde. Modellen for det datainformerede kvalitetsarbejde bygger p{\aa} fire centrale elementer: en bevidst kobling mellem styring og ledelse p{\aa} alle niveauer, forskellige typer data til at informere og kvalificere forbedringsarbejdet i praksis, en systematisk dialogbaseret st{\o}ttestruktur p{\aa} alle niveauer og en Progressionsrapport som erstatning for kvalitetsrapporten.",
keywords = "datainformeret kvalitetsudvikling, Data-informed development, School development, School management, Reform realisation, Public reforms",
author = "Balslev, {Gitte Miller}",
year = "2017",
month = "9",
day = "3",
language = "Dansk",
type = "Other",

Datainformeret kvalitetsudvikling i Svendborg Kommune. / Balslev, Gitte Miller.

2017, .

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Datainformeret kvalitetsudvikling i Svendborg Kommune

AU - Balslev, Gitte Miller

PY - 2017/9/3

Y1 - 2017/9/3

N2 - Svendborg Kommunes skoleafdeling har gennem en længere periodearbejdet med at strukturere, systematisere og understøtte endatainformeret kultur med det mål at forfine og kompleksitetsreducereskolernes kvalitetsarbejde. Modellen for det datainformerede kvalitetsarbejde bygger på fire centrale elementer: en bevidst kobling mellem styring og ledelse på alle niveauer, forskellige typer data til at informere og kvalificere forbedringsarbejdet i praksis, en systematisk dialogbaseret støttestruktur på alle niveauer og en Progressionsrapport som erstatning for kvalitetsrapporten.

AB - Svendborg Kommunes skoleafdeling har gennem en længere periodearbejdet med at strukturere, systematisere og understøtte endatainformeret kultur med det mål at forfine og kompleksitetsreducereskolernes kvalitetsarbejde. Modellen for det datainformerede kvalitetsarbejde bygger på fire centrale elementer: en bevidst kobling mellem styring og ledelse på alle niveauer, forskellige typer data til at informere og kvalificere forbedringsarbejdet i praksis, en systematisk dialogbaseret støttestruktur på alle niveauer og en Progressionsrapport som erstatning for kvalitetsrapporten.

KW - datainformeret kvalitetsudvikling

KW - Data-informed development