Henrik Galberg Jacobsen, P. S. Jørgensen

Udgivelses stedOsaka: Osaka University of Foreign Studies
ForlagOsaka University of Foreign Studies World Language Project
StatusUdgivet - 2004

Jacobsen, H. G., & Jørgensen, P. S. (2004). Danske kommateringer. Kommaregler: Dansk Sprognævn. Kommaleksikon. Japansk bearbejdelse og oversættelse ved Toshihiro Shintani. Osaka: Osaka University of Foreign Studies: Osaka University of Foreign Studies World Language Project.
Jacobsen, Henrik Galberg ; Jørgensen, P. S. / Danske kommateringer. Kommaregler : Dansk Sprognævn. Kommaleksikon. Japansk bearbejdelse og oversættelse ved Toshihiro Shintani. Osaka: Osaka University of Foreign Studies : Osaka University of Foreign Studies World Language Project, 2004.
@book{03ea0c10f7d011db9e98000ea68e967b,
title = "Danske kommateringer. Kommaregler: Dansk Sprogn{\ae}vn. Kommaleksikon. Japansk bearbejdelse og overs{\ae}ttelse ved Toshihiro Shintani",
author = "Jacobsen, {Henrik Galberg} and J{\o}rgensen, {P. S.}",
year = "2004",
language = "Dansk",
publisher = "Osaka University of Foreign Studies World Language Project",

Jacobsen, HG & Jørgensen, PS 2004, Danske kommateringer. Kommaregler: Dansk Sprognævn. Kommaleksikon. Japansk bearbejdelse og oversættelse ved Toshihiro Shintani. Osaka University of Foreign Studies World Language Project, Osaka: Osaka University of Foreign Studies.

Danske kommateringer. Kommaregler : Dansk Sprognævn. Kommaleksikon. Japansk bearbejdelse og oversættelse ved Toshihiro Shintani. / Jacobsen, Henrik Galberg; Jørgensen, P. S.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

TY - BOOK

T1 - Danske kommateringer. Kommaregler

T2 - Dansk Sprognævn. Kommaleksikon. Japansk bearbejdelse og oversættelse ved Toshihiro Shintani

AU - Jacobsen, Henrik Galberg

AU - Jørgensen, P. S.

PY - 2004

Y1 - 2004

M3 - Bog

BT - Danske kommateringer. Kommaregler

PB - Osaka University of Foreign Studies World Language Project

CY - Osaka: Osaka University of Foreign Studies

Jacobsen HG, Jørgensen PS. Danske kommateringer. Kommaregler: Dansk Sprognævn. Kommaleksikon. Japansk bearbejdelse og oversættelse ved Toshihiro Shintani. Osaka: Osaka University of Foreign Studies: Osaka University of Foreign Studies World Language Project, 2004.