Current Practice Description and Evaluation

Towards a Framework for Usability Evaluation

E.J.G. Aguilera, Niels Ole Bernsen, Laila Dybkjær, P.C. Hernandez, P.C. Hernandez, P. Lamata de la Orden, B. Macq, m. fl.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedOdense
ForlagNISLab, Syddansk Universitet
StatusUdgivet - 2005
NavnSIMILAR Deliverable D18

Aguilera, E. J. G., Bernsen, N. O., Dybkjær, L., Hernandez, P. C., Hernandez, P. C., Lamata de la Orden, P., ... fl., M. (2005). Current Practice Description and Evaluation: Towards a Framework for Usability Evaluation. Odense: NISLab, Syddansk Universitet. SIMILAR Deliverable D18
Aguilera, E.J.G. ; Bernsen, Niels Ole ; Dybkjær, Laila ; Hernandez, P.C. ; Hernandez, P.C. ; Lamata de la Orden, P. ; Macq, B. ; fl., m. / Current Practice Description and Evaluation : Towards a Framework for Usability Evaluation. Odense : NISLab, Syddansk Universitet, 2005. (SIMILAR Deliverable D18).
@book{4f3dcec0e0fd11db9628000ea68e967b,
title = "Current Practice Description and Evaluation: Towards a Framework for Usability Evaluation",
author = "E.J.G. Aguilera and Bernsen, {Niels Ole} and Laila Dybkj{\ae}r and P.C. Hernandez and P.C. Hernandez and {Lamata de la Orden}, P. and B. Macq and m. fl.",
year = "2005",
language = "English",
publisher = "NISLab, Syddansk Universitet",

Aguilera, EJG, Bernsen, NO, Dybkjær, L, Hernandez, PC, Hernandez, PC, Lamata de la Orden, P, Macq, B & fl., M 2005, Current Practice Description and Evaluation: Towards a Framework for Usability Evaluation. SIMILAR Deliverable D18, NISLab, Syddansk Universitet, Odense.

Current Practice Description and Evaluation : Towards a Framework for Usability Evaluation. / Aguilera, E.J.G.; Bernsen, Niels Ole; Dybkjær, Laila; Hernandez, P.C.; Hernandez, P.C.; Lamata de la Orden, P.; Macq, B.; fl., m.

Odense : NISLab, Syddansk Universitet, 2005. (SIMILAR Deliverable D18).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Current Practice Description and Evaluation

T2 - Towards a Framework for Usability Evaluation

AU - Aguilera, E.J.G.

AU - Bernsen, Niels Ole

AU - Dybkjær, Laila

AU - Hernandez, P.C.

AU - Lamata de la Orden, P.

AU - Macq, B.

AU - fl., m.

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Report

BT - Current Practice Description and Evaluation

PB - NISLab, Syddansk Universitet

CY - Odense

Aguilera EJG, Bernsen NO, Dybkjær L, Hernandez PC, Hernandez PC, Lamata de la Orden P et al. Current Practice Description and Evaluation: Towards a Framework for Usability Evaluation. Odense: NISLab, Syddansk Universitet, 2005. (SIMILAR Deliverable D18).