CSR-klynger kan fjerne barrierer for SMV’er

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til rapportFormidling

TitelCESFO Årsrapport 2010
RedaktørerPer Vagn Freytag, Kent Wickstrøm Jensen, Kim Klyver, Kristin Balslev Munksgaard
Udgivelses stedKolding
ForlagCenter for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet
Publikationsdato2010
Sider43-46
StatusUdgivet - 2010
NavnCESFO Årsrapport
NummerXXVII
ISSN1600-8286

Liempd, D. V., & Ingstrup, M. B. (2010). CSR-klynger kan fjerne barrierer for SMV’er. I P. V. Freytag, K. W. Jensen, K. Klyver, & K. B. Munksgaard (red.), CESFO Årsrapport 2010 (s. 43-46). Kolding: Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet. CESFO Årsrapport, Nr. XXVII
Liempd, Dennis van ; Ingstrup, Mads Bruun. / CSR-klynger kan fjerne barrierer for SMV’er. CESFO Årsrapport 2010. red. / Per Vagn Freytag ; Kent Wickstrøm Jensen ; Kim Klyver ; Kristin Balslev Munksgaard. Kolding : Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, 2010. s. 43-46 (CESFO Årsrapport; Nr. XXVII).
@inbook{251a1d0c583f4895af2476ffb9050a0c,
title = "CSR-klynger kan fjerne barrierer for SMV’er",
author = "Liempd, {Dennis van} and Ingstrup, {Mads Bruun}",
year = "2010",
language = "Dansk",
series = "CESFO {\AA}rsrapport",
publisher = "Center for Sm{\aa}virksomhedsforskning, Syddansk Universitet",
number = "XXVII",
pages = "43--46",
editor = "Freytag, {Per Vagn} and Jensen, {Kent Wickstr{\o}m} and Kim Klyver and Munksgaard, {Kristin Balslev}",
booktitle = "CESFO {\AA}rsrapport 2010",

Liempd, DV & Ingstrup, MB 2010, CSR-klynger kan fjerne barrierer for SMV’er. i PV Freytag, KW Jensen, K Klyver & KB Munksgaard (red), CESFO Årsrapport 2010. Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, Kolding, CESFO Årsrapport, nr. XXVII, s. 43-46.

CSR-klynger kan fjerne barrierer for SMV’er. / Liempd, Dennis van; Ingstrup, Mads Bruun.

CESFO Årsrapport 2010. red. / Per Vagn Freytag; Kent Wickstrøm Jensen; Kim Klyver; Kristin Balslev Munksgaard. Kolding : Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, 2010. s. 43-46 (CESFO Årsrapport; Nr. XXVII).

TY - GEN

T1 - CSR-klynger kan fjerne barrierer for SMV’er

AU - Liempd, Dennis van

AU - Ingstrup, Mads Bruun

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Bidrag til rapport

T3 - CESFO Årsrapport

SP - 43

EP - 46

BT - CESFO Årsrapport 2010

A2 - Freytag, Per Vagn

A2 - Jensen, Kent Wickstrøm

A2 - Klyver, Kim

A2 - Munksgaard, Kristin Balslev

PB - Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet

CY - Kolding

Liempd DV, Ingstrup MB. CSR-klynger kan fjerne barrierer for SMV’er. I Freytag PV, Jensen KW, Klyver K, Munksgaard KB, red., CESFO Årsrapport 2010. Kolding: Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet. 2010. s. 43-46. (CESFO Årsrapport; Nr. XXVII).