Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

OriginalsprogEngelsk
ForlagSyddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 2017

Sørensen, M. H. (2017). Coronary artery calcium screening: risk factors, progression and cardiovascular events. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
@phdthesis{00b9510a0b79413fac1ba61547617a3d,
title = "Coronary artery calcium screening: risk factors, progression and cardiovascular events",
author = "S{\o}rensen, {Mette Hjortdal}",
year = "2017",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",

Sørensen, MH 2017, Coronary artery calcium screening: risk factors, progression and cardiovascular events. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Coronary artery calcium screening: risk factors, progression and cardiovascular events. / Sørensen, Mette Hjortdal.

Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2017.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Coronary artery calcium screening: risk factors, progression and cardiovascular events

AU - Sørensen, Mette Hjortdal

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.D. thesis

BT - Coronary artery calcium screening: risk factors, progression and cardiovascular events

PB - Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Sørensen MH. Coronary artery calcium screening: risk factors, progression and cardiovascular events. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2017.