Come Home, NATO? The Atlantic Alliance's New Strategic Concept

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagInstitut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder
StatusUdgivet - 2009
NavnDIIS Report
Vol/bind2009:4

Rynning, S., & Ringsmose, J. (2009). Come Home, NATO? The Atlantic Alliance's New Strategic Concept. København: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder. DIIS Report, Bind. 2009:4
Rynning, Sten ; Ringsmose, Jens. / Come Home, NATO? The Atlantic Alliance's New Strategic Concept. København : Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2009. (DIIS Report, Bind 2009:4).
@book{a0e25560fb9511deaefb000ea68e967b,
title = "Come Home, NATO?: The Atlantic Alliance's New Strategic Concept",
author = "Sten Rynning and Jens Ringsmose",
year = "2009",
language = "English",
series = "DIIS Report",
publisher = "Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder",

Rynning, S & Ringsmose, J 2009, Come Home, NATO? The Atlantic Alliance's New Strategic Concept. DIIS Report, bind 2009:4, Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, København.

Come Home, NATO? The Atlantic Alliance's New Strategic Concept. / Rynning, Sten; Ringsmose, Jens.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Come Home, NATO?

T2 - The Atlantic Alliance's New Strategic Concept

AU - Rynning, Sten

AU - Ringsmose, Jens

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Report

T3 - DIIS Report

BT - Come Home, NATO?

PB - Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder

CY - København

Rynning S, Ringsmose J. Come Home, NATO? The Atlantic Alliance's New Strategic Concept. København: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2009. (DIIS Report, Bind 2009:4).