Jan Meyer-Sahling, Kim Sass Mikkelsen, Christian Schuster

ByOslo
Periode06/09/201709/09/2017
Internetadresse

Meyer-Sahling, J., Sass Mikkelsen, K., & Schuster, C. (2017). Civil Service Examinations, Favouritism and Public Service Motivation: Evidence from an Large-Scale Survey of Civil Servants in Chile. Afhandling præsenteret på ECPR General Conference, Oslo, .
Meyer-Sahling, Jan ; Sass Mikkelsen, Kim ; Schuster, Christian. / Civil Service Examinations, Favouritism and Public Service Motivation: Evidence from an Large-Scale Survey of Civil Servants in Chile. Afhandling præsenteret på ECPR General Conference, Oslo, .
@conference{cc09ff7c454349728686558bc17164f3,
title = "Civil Service Examinations, Favouritism and Public Service Motivation: Evidence from an Large-Scale Survey of Civil Servants in Chile",
author = "Jan Meyer-Sahling and {Sass Mikkelsen}, Kim and Christian Schuster",
year = "2017",
language = "English",
note = "ECPR General Conference ; Conference date: 06-09-2017 Through 09-09-2017",
url = "https://ecpr.eu/Events/EventDetails.aspx?EventID=96",

Meyer-Sahling, J, Sass Mikkelsen, K & Schuster, C 2017, 'Civil Service Examinations, Favouritism and Public Service Motivation: Evidence from an Large-Scale Survey of Civil Servants in Chile' Paper fremlagt ved ECPR General Conference, Oslo, 06/09/2017 - 09/09/2017, .

Civil Service Examinations, Favouritism and Public Service Motivation: Evidence from an Large-Scale Survey of Civil Servants in Chile. / Meyer-Sahling, Jan; Sass Mikkelsen, Kim; Schuster, Christian.

2017. Afhandling præsenteret på ECPR General Conference, Oslo, .

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskning

TY - CONF

T1 - Civil Service Examinations, Favouritism and Public Service Motivation: Evidence from an Large-Scale Survey of Civil Servants in Chile

AU - Meyer-Sahling, Jan

AU - Sass Mikkelsen, Kim

AU - Schuster, Christian

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Paper

Meyer-Sahling J, Sass Mikkelsen K, Schuster C. Civil Service Examinations, Favouritism and Public Service Motivation: Evidence from an Large-Scale Survey of Civil Servants in Chile. 2017. Afhandling præsenteret på ECPR General Conference, Oslo, .