Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

ForlagSyddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 2010

@phdthesis{e06cd0500f4211dfaefb000ea68e967b,
title = "Circulation Surfactant Protein D in healthy subjects, Rheumatoid Arthritis and Systemic Lupus Erythematosus Patients. Experimental and Clinical Studies.",
author = "H{\o}gh, {Silje Vermedal}",
year = "2010",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",

Circulation Surfactant Protein D in healthy subjects, Rheumatoid Arthritis and Systemic Lupus Erythematosus Patients. Experimental and Clinical Studies. / Høgh, Silje Vermedal.

Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2010.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Circulation Surfactant Protein D in healthy subjects, Rheumatoid Arthritis and Systemic Lupus Erythematosus Patients. Experimental and Clinical Studies.

AU - Høgh, Silje Vermedal

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Ph.D. thesis

BT - Circulation Surfactant Protein D in healthy subjects, Rheumatoid Arthritis and Systemic Lupus Erythematosus Patients. Experimental and Clinical Studies.

PB - Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet