Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

ForlagSyddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet
Antal sider231
StatusUdgivet - 10. nov. 2014

Opstrup, N. (2014). Causes and Consequences of Performance Management at Danish University Departments. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.
Opstrup, Niels . / Causes and Consequences of Performance Management at Danish University Departments. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2014. 231 s.
@phdthesis{ad307716595748fcbd1aac91e29a7d0c,
title = "Causes and Consequences of Performance Management at Danish University Departments",
author = "Niels Opstrup",
year = "2014",
month = "11",
day = "10",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet",

Opstrup, N 2014, Causes and Consequences of Performance Management at Danish University Departments. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Causes and Consequences of Performance Management at Danish University Departments. / Opstrup, Niels .

Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2014. 231 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Causes and Consequences of Performance Management at Danish University Departments

AU - Opstrup, Niels

PY - 2014/11/10

Y1 - 2014/11/10

M3 - Ph.D. thesis

BT - Causes and Consequences of Performance Management at Danish University Departments

PB - Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Opstrup N. Causes and Consequences of Performance Management at Danish University Departments. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2014. 231 s.