Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til rapportFormidling

TitelCESFO Årsrapport 2012
RedaktørerPer Vagn Freytag, Kim Klyver, Suna Løwe Nielsen
ForlagSyddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse
Publikationsdato2012
StatusUdgivet - 2012

Clarke, A. H., Munksgaard, K. B., Evald, M. R., & Nissen, H. A. (2012). Business Models som faciliteringsværktøj i OPI samarbejde. (Facilitating Public-Private Innovation with Business Models). I P. V. Freytag, K. Klyver, & S. L. Nielsen (red.), CESFO Årsrapport 2012 Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse.
Clarke, Ann Højbjerg ; Munksgaard, Kristin B. ; Evald, Majbritt Rostgaard ; Nissen, Helle Aarøe. / Business Models som faciliteringsværktøj i OPI samarbejde. (Facilitating Public-Private Innovation with Business Models). CESFO Årsrapport 2012. red. / Per Vagn Freytag ; Kim Klyver ; Suna Løwe Nielsen. Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, 2012.
@inbook{4a69704eff234343b9feb9424a1aca1b,
title = "Business Models som faciliteringsv{\ae}rkt{\o}j i OPI samarbejde. (Facilitating Public-Private Innovation with Business Models).",
author = "Clarke, {Ann H{\o}jbjerg} and Munksgaard, {Kristin B.} and Evald, {Majbritt Rostgaard} and Nissen, {Helle Aar{\o}e}",
year = "2012",
language = "Dansk",
editor = "Freytag, {Per Vagn} and Kim Klyver and Nielsen, {Suna L{\o}we}",
booktitle = "CESFO {\AA}rsrapport 2012",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Entrepren{\o}rskab og Relationsledelse",

Clarke, AH, Munksgaard, KB, Evald, MR & Nissen, HA 2012, Business Models som faciliteringsværktøj i OPI samarbejde. (Facilitating Public-Private Innovation with Business Models). i PV Freytag, K Klyver & SL Nielsen (red), CESFO Årsrapport 2012. Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse.

Business Models som faciliteringsværktøj i OPI samarbejde. (Facilitating Public-Private Innovation with Business Models). / Clarke, Ann Højbjerg (Medlem af forfattergruppering); Munksgaard, Kristin B.; Evald, Majbritt Rostgaard; Nissen, Helle Aarøe.

CESFO Årsrapport 2012. red. / Per Vagn Freytag; Kim Klyver; Suna Løwe Nielsen. Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, 2012.

TY - GEN

T1 - Business Models som faciliteringsværktøj i OPI samarbejde. (Facilitating Public-Private Innovation with Business Models).

AU - Munksgaard, Kristin B.

AU - Evald, Majbritt Rostgaard

AU - Nissen, Helle Aarøe

A2 - Clarke, Ann Højbjerg

A2 - Freytag, Per Vagn