Brug af skadestuer ved ulykker

Sociale forskelle i brug af skadestuen ved ulykker

Bjarne Laursen, B Frimodt-Møller, Finn Kamper-Jørgensen (Redaktør), Anne Grene (Redaktør)

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Resumé

Udgivelsesdato: 2006
TidsskriftUgens tal for folkesundhed
Udgave nummer9
Antal sider2
StatusUdgivet - 1. jan. 2006

Laursen, B., Frimodt-Møller, B., Kamper-Jørgensen, F. (red.), & Grene, A. (red.) (2006). Brug af skadestuer ved ulykker: Sociale forskelle i brug af skadestuen ved ulykker. Ugens tal for folkesundhed, (9).
Laursen, Bjarne ; Frimodt-Møller, B ; Kamper-Jørgensen, Finn (Redaktør) ; Grene, Anne (Redaktør). / Brug af skadestuer ved ulykker : Sociale forskelle i brug af skadestuen ved ulykker. I: Ugens tal for folkesundhed. 2006 ; Nr. 9.
@article{9f0c06d07c3511de9c46000ea68e967b,
title = "Brug af skadestuer ved ulykker: Sociale forskelle i brug af skadestuen ved ulykker",
abstract = "Udgivelsesdato: 2006",
author = "Bjarne Laursen and B Frimodt-M{\o}ller and Finn Kamper-J{\o}rgensen and Anne Grene",
year = "2006",
month = "1",
day = "1",
language = "Dansk",
journal = "Ugens tal for folkesundhed",
publisher = "Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed",
number = "9",

Laursen, B, Frimodt-Møller, B, Kamper-Jørgensen, F (red.) & Grene, A (red.) 2006, 'Brug af skadestuer ved ulykker: Sociale forskelle i brug af skadestuen ved ulykker', Ugens tal for folkesundhed, nr. 9.

Brug af skadestuer ved ulykker : Sociale forskelle i brug af skadestuen ved ulykker. / Laursen, Bjarne; Frimodt-Møller, B; Kamper-Jørgensen, Finn (Redaktør); Grene, Anne (Redaktør).

I: Ugens tal for folkesundhed, Nr. 9, 01.01.2006.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Brug af skadestuer ved ulykker

T2 - Sociale forskelle i brug af skadestuen ved ulykker

AU - Laursen, Bjarne

AU - Frimodt-Møller, B

A2 - Kamper-Jørgensen, Finn

A2 - Grene, Anne

PY - 2006/1/1

Y1 - 2006/1/1

N2 - Udgivelsesdato: 2006

AB - Udgivelsesdato: 2006

M3 - Tidsskriftartikel

JO - Ugens tal for folkesundhed

JF - Ugens tal for folkesundhed

IS - 9

Laursen B, Frimodt-Møller B, Kamper-Jørgensen F, (ed.), Grene A, (ed.). Brug af skadestuer ved ulykker: Sociale forskelle i brug af skadestuen ved ulykker. Ugens tal for folkesundhed. 2006 jan 1;(9).