Bridging the Gap: Co-design for Sustainable Tourism Development Education

Eva Duedahl, Janne Liburd

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelJ. Pearce (ed.) Think Tank Proceedings of BEST EN Think Tank XIX: Creating Sustainable Tourism Experiences.
RedaktørerJohn Pearce
Antal sider38
Udgivelses stedTownsville, Australia: James Cook University
Publikationsdato2. jul. 2019
Sider34
ISBN (Elektronisk)978-0-6485037-9-8
StatusUdgivet - 2. jul. 2019

Duedahl, E., & Liburd, J. (2019). Bridging the Gap: Co-design for Sustainable Tourism Development Education. I J. Pearce (red.), J. Pearce (ed.) Think Tank Proceedings of BEST EN Think Tank XIX: Creating Sustainable Tourism Experiences. (s. 34). Townsville, Australia: James Cook University.
Duedahl, Eva ; Liburd, Janne. / Bridging the Gap: Co-design for Sustainable Tourism Development Education. J. Pearce (ed.) Think Tank Proceedings of BEST EN Think Tank XIX: Creating Sustainable Tourism Experiences. . red. / John Pearce. Townsville, Australia: James Cook University, 2019. s. 34
@inproceedings{3ce88fe3112f4f5399c2cc52ea36b028,
title = "Bridging the Gap: Co-design for Sustainable Tourism Development Education",
author = "Eva Duedahl and Janne Liburd",
year = "2019",
month = "7",
day = "2",
language = "English",
pages = "34",
editor = "John Pearce",
booktitle = "J. Pearce (ed.) Think Tank Proceedings of BEST EN Think Tank XIX: Creating Sustainable Tourism Experiences.",

Duedahl, E & Liburd, J 2019, Bridging the Gap: Co-design for Sustainable Tourism Development Education. i J Pearce (red.), J. Pearce (ed.) Think Tank Proceedings of BEST EN Think Tank XIX: Creating Sustainable Tourism Experiences. . Townsville, Australia: James Cook University, s. 34.

Bridging the Gap: Co-design for Sustainable Tourism Development Education. / Duedahl, Eva; Liburd, Janne.

J. Pearce (ed.) Think Tank Proceedings of BEST EN Think Tank XIX: Creating Sustainable Tourism Experiences. . red. / John Pearce. Townsville, Australia: James Cook University, 2019. s. 34.

TY - GEN

T1 - Bridging the Gap: Co-design for Sustainable Tourism Development Education

AU - Duedahl, Eva

AU - Liburd, Janne

PY - 2019/7/2

Y1 - 2019/7/2

M3 - Article in proceedings

SP - 34

BT - J. Pearce (ed.) Think Tank Proceedings of BEST EN Think Tank XIX: Creating Sustainable Tourism Experiences.

A2 - Pearce, John

CY - Townsville, Australia: James Cook University

Duedahl E, Liburd J. Bridging the Gap: Co-design for Sustainable Tourism Development Education. I Pearce J, red., J. Pearce (ed.) Think Tank Proceedings of BEST EN Think Tank XIX: Creating Sustainable Tourism Experiences. . Townsville, Australia: James Cook University. 2019. s. 34