Boundary Management in Projects: Antecedents, Activities and Performance

UdgiverSyddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi
Antal sider54
StatusUdgivet - 2010

Dietrich, P., & Brøde, L. (2010). Boundary Management in Projects: Antecedents, Activities and Performance. Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi.
Dietrich, Perttu ; Brøde, Lisbeth. / Boundary Management in Projects: Antecedents, Activities and Performance. Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, 2010.
@techreport{0c9b1baab42840aba3ae6dbb9568a710,
title = "Boundary Management in Projects: Antecedents, Activities and Performance",
author = "Perttu Dietrich and Lisbeth Br{\o}de",
year = "2010",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Milj{\o}- og Erhvervs{\o}konomi",
type = "WorkingPaper",
institution = "Syddansk Universitet. Institut for Milj{\o}- og Erhvervs{\o}konomi",

Dietrich, P & Brøde, L 2010 'Boundary Management in Projects: Antecedents, Activities and Performance' Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi.

Boundary Management in Projects: Antecedents, Activities and Performance. / Dietrich, Perttu ; Brøde, Lisbeth.

Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, 2010.

Publikation: Working paperForskningpeer review

TY - UNPB

T1 - Boundary Management in Projects: Antecedents, Activities and Performance

AU - Dietrich, Perttu

AU - Brøde, Lisbeth

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Working paper

BT - Boundary Management in Projects: Antecedents, Activities and Performance

PB - Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi

Dietrich P, Brøde L. Boundary Management in Projects: Antecedents, Activities and Performance. Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi. 2010.