Biogassektorens beskæftigelsesmæssige effekter i landdistrikterne

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelVækst og vilkår på landet : Viden, visioner og virkemidler
RedaktørerGunnar Lind Haase Svendsen, Jens Fyhn Lykke Sørensen, Egon Bjørnshave Noe
Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato2018
Sider81-90
Kapitel7
ISBN (Trykt)9788740831559
StatusUdgivet - 2018
NavnUniversity of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences
Vol/bind576
ISSN1602-5962

Jørgensen, H. P., & Sørensen, J. F. L. (2018). Biogassektorens beskæftigelsesmæssige effekter i landdistrikterne. I G. L. H. Svendsen, J. F. L. Sørensen, & E. B. Noe (red.), Vækst og vilkår på landet: Viden, visioner og virkemidler (s. 81-90). Odense: Syddansk Universitetsforlag. University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Bind. 576
Jørgensen, Henning P. ; Sørensen, Jens Fyhn Lykke. / Biogassektorens beskæftigelsesmæssige effekter i landdistrikterne. Vækst og vilkår på landet: Viden, visioner og virkemidler. red. / Gunnar Lind Haase Svendsen ; Jens Fyhn Lykke Sørensen ; Egon Bjørnshave Noe. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2018. s. 81-90 (University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Bind 576).
@inbook{72432d8915194a4ebf2ed180077f2cd0,
title = "Biogassektorens besk{\ae}ftigelsesm{\ae}ssige effekter i landdistrikterne",
author = "J{\o}rgensen, {Henning P.} and S{\o}rensen, {Jens Fyhn Lykke}",
year = "2018",
language = "Dansk",
isbn = "9788740831559",
series = "University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",
pages = "81--90",
editor = "Svendsen, {Gunnar Lind Haase } and S{\o}rensen, {Jens Fyhn Lykke } and Noe, {Egon Bj{\o}rnshave}",
booktitle = "V{\ae}kst og vilk{\aa}r p{\aa} landet",

Jørgensen, HP & Sørensen, JFL 2018, Biogassektorens beskæftigelsesmæssige effekter i landdistrikterne. i GLH Svendsen, JFL Sørensen & EB Noe (red), Vækst og vilkår på landet: Viden, visioner og virkemidler. Syddansk Universitetsforlag, Odense, University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, bind 576, s. 81-90.

Biogassektorens beskæftigelsesmæssige effekter i landdistrikterne. / Jørgensen, Henning P.; Sørensen, Jens Fyhn Lykke.

Vækst og vilkår på landet: Viden, visioner og virkemidler. red. / Gunnar Lind Haase Svendsen; Jens Fyhn Lykke Sørensen; Egon Bjørnshave Noe. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2018. s. 81-90 (University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Bind 576).

TY - CHAP

T1 - Biogassektorens beskæftigelsesmæssige effekter i landdistrikterne

AU - Jørgensen, Henning P.

AU - Sørensen, Jens Fyhn Lykke

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 9788740831559

T3 - University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences

SP - 81

EP - 90

BT - Vækst og vilkår på landet

A2 - Svendsen, Gunnar Lind Haase

A2 - Sørensen, Jens Fyhn Lykke

A2 - Noe, Egon Bjørnshave

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Odense

Jørgensen HP, Sørensen JFL. Biogassektorens beskæftigelsesmæssige effekter i landdistrikterne. I Svendsen GLH, Sørensen JFL, Noe EB, red., Vækst og vilkår på landet: Viden, visioner og virkemidler. Odense: Syddansk Universitetsforlag. 2018. s. 81-90. (University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Bind 576).