Beskrivelsesinteraktionsfelter og kageskæreargumentet

en ny forståelse af et gammelt argument

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelFilosofiske Smuler : skrifter om filosofi og videnskabsteori
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2004
StatusUdgivet - 2004
Udgivet eksterntJa
NavnFilosofiske smuler : skrifter om filosofi og videnskabsteori
Vol/bind4
ISSN1600-6267

Paulsen, M. (2004). Beskrivelsesinteraktionsfelter og kageskæreargumentet: en ny forståelse af et gammelt argument. I Filosofiske Smuler: skrifter om filosofi og videnskabsteori Aalborg Universitetsforlag. Filosofiske smuler : skrifter om filosofi og videnskabsteori, Bind. 4
Paulsen, Michael. / Beskrivelsesinteraktionsfelter og kageskæreargumentet : en ny forståelse af et gammelt argument. Filosofiske Smuler: skrifter om filosofi og videnskabsteori. Aalborg Universitetsforlag, 2004. (Filosofiske smuler : skrifter om filosofi og videnskabsteori, Bind 4).
@inbook{d1256df7b3d648a5b8bc9a32c565bf7a,
title = "Beskrivelsesinteraktionsfelter og kagesk{\ae}reargumentet: en ny forst{\aa}else af et gammelt argument",
author = "Michael Paulsen",
year = "2004",
language = "Dansk",
booktitle = "Filosofiske Smuler",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Paulsen, M 2004, Beskrivelsesinteraktionsfelter og kageskæreargumentet: en ny forståelse af et gammelt argument. i Filosofiske Smuler: skrifter om filosofi og videnskabsteori. Aalborg Universitetsforlag, Filosofiske smuler : skrifter om filosofi og videnskabsteori, bind 4.

Beskrivelsesinteraktionsfelter og kageskæreargumentet : en ny forståelse af et gammelt argument. / Paulsen, Michael.

TY - CHAP

T1 - Beskrivelsesinteraktionsfelter og kageskæreargumentet

T2 - en ny forståelse af et gammelt argument

AU - Paulsen, Michael

PY - 2004

Y1 - 2004

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Filosofiske Smuler

PB - Aalborg Universitetsforlag

Paulsen M. Beskrivelsesinteraktionsfelter og kageskæreargumentet: en ny forståelse af et gammelt argument. I Filosofiske Smuler: skrifter om filosofi og videnskabsteori. Aalborg Universitetsforlag. 2004. (Filosofiske smuler : skrifter om filosofi og videnskabsteori, Bind 4).