Lise Skov-Ettrup

StatusUdgivet - 2017

Note vedr. afhandling

grad tildelt i 2016

Skov-Ettrup, L. (2017). Behavioural support for smoking cessation: Interventions and the role of psychological distress. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
Skov-Ettrup, Lise. / Behavioural support for smoking cessation : Interventions and the role of psychological distress. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2017.
@phdthesis{750bf640ca10444c9eaf9d9787fac1d3,
title = "Behavioural support for smoking cessation: Interventions and the role of psychological distress",
author = "Lise Skov-Ettrup",
year = "2017",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",

Skov-Ettrup, L 2017, Behavioural support for smoking cessation: Interventions and the role of psychological distress. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Behavioural support for smoking cessation : Interventions and the role of psychological distress. / Skov-Ettrup, Lise.

Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2017.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Behavioural support for smoking cessation

T2 - Interventions and the role of psychological distress

AU - Skov-Ettrup, Lise

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.D. thesis

BT - Behavioural support for smoking cessation

PB - Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Skov-Ettrup L. Behavioural support for smoking cessation: Interventions and the role of psychological distress. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2017.