Ulrike Barten, Johannes Bröcker, Hayo Herrmann, Martin Klatt

StatusUdgivet - 2006

Bibliografisk note

143 sider + appendix

Barten, U., Bröcker, J., Herrmann, H., & Klatt, M. (2006). Barrierer og potentialer i det grænseoverskridende samarbejde i Femern Bælt Regionen. Aabenraa: Institut for Grænseregionsforskning – Syddansk Universitet.
Barten, Ulrike ; Bröcker, Johannes ; Herrmann, Hayo ; Klatt, Martin. / Barrierer og potentialer i det grænseoverskridende samarbejde i Femern Bælt Regionen. Aabenraa : Institut for Grænseregionsforskning – Syddansk Universitet, 2006. 143 s.
@book{0ca417a0d93b11dbae98000ea68e967b,
title = "Barrierer og potentialer i det gr{\ae}nseoverskridende samarbejde i Femern B{\ae}lt Regionen",
author = "Ulrike Barten and Johannes Br{\"o}cker and Hayo Herrmann and Martin Klatt",
note = "143 sider + appendix",
year = "2006",
language = "Dansk",
publisher = "Institut for Gr{\ae}nseregionsforskning – Syddansk Universitet",

Barten, U, Bröcker, J, Herrmann, H & Klatt, M 2006, Barrierer og potentialer i det grænseoverskridende samarbejde i Femern Bælt Regionen. Institut for Grænseregionsforskning – Syddansk Universitet, Aabenraa.

Barrierer og potentialer i det grænseoverskridende samarbejde i Femern Bælt Regionen. / Barten, Ulrike; Bröcker, Johannes; Herrmann, Hayo; Klatt, Martin.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Barrierer og potentialer i det grænseoverskridende samarbejde i Femern Bælt Regionen

AU - Barten, Ulrike

AU - Bröcker, Johannes

AU - Herrmann, Hayo

AU - Klatt, Martin

N1 - 143 sider + appendix

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Rapport

BT - Barrierer og potentialer i det grænseoverskridende samarbejde i Femern Bælt Regionen

PB - Institut for Grænseregionsforskning – Syddansk Universitet

CY - Aabenraa

Barten U, Bröcker J, Herrmann H, Klatt M. Barrierer og potentialer i det grænseoverskridende samarbejde i Femern Bælt Regionen. Aabenraa: Institut for Grænseregionsforskning – Syddansk Universitet, 2006. 143 s.