Bakteriernes skjulte Koder

Bent Nørgaard (Andet), Birgitte H. Kallipolitis (Andet)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Resumé

 

"Bakteriernes skjulte koder"
I denne podcast fortæller lektor Birgitte H. Kallipolitis (Institut for Biokemi og Molekylær Biologi) om sin forskningsgruppes studier af sygdomsfremkaldende bakterier og gener. Hun giver en historisk baggrund for kampen mod infektionssygdomme og redegør for, hvordan hendes forskningsgruppe arbejder med at forstå, hvad der sker på gen-niveau under en infektion. På sigt er målet at anvende denne viden til at udvikle nye strategier til bekæmpelse af infektionssygdomme.

OriginalsprogDansk
Publikationsdato2007
StatusUdgivet - 2007

Citer dette

Nørgaard, B. (Andet), & Kallipolitis, B. H. (Andet). (2007). Bakteriernes skjulte Koder. Lyd og/eller billed produktion (digital)
Nørgaard, Bent (Andet) ; Kallipolitis, Birgitte H. (Andet). / Bakteriernes skjulte Koder. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{dd92ab30e5f411dc9a76000ea68e967b,
title = "Bakteriernes skjulte Koder",
abstract = "  {"}Bakteriernes skjulte koder{"}I denne podcast fort{\ae}ller lektor Birgitte H. Kallipolitis (Institut for Biokemi og Molekyl{\ae}r Biologi) om sin forskningsgruppes studier af sygdomsfremkaldende bakterier og gener. Hun giver en historisk baggrund for kampen mod infektionssygdomme og redeg{\o}r for, hvordan hendes forskningsgruppe arbejder med at forst{\aa}, hvad der sker p{\aa} gen-niveau under en infektion. P{\aa} sigt er m{\aa}let at anvende denne viden til at udvikle nye strategier til bek{\ae}mpelse af infektionssygdomme.",
author = "Bent N{\o}rgaard and Kallipolitis, {Birgitte H.}",
year = "2007",
language = "Dansk",

}

Nørgaard, B & Kallipolitis, BH, Bakteriernes skjulte Koder, 2007, Lyd og/eller billed produktion (digital).
Bakteriernes skjulte Koder. Nørgaard, Bent (Andet); Kallipolitis, Birgitte H. (Andet). 2007.

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

TY - ADVS

T1 - Bakteriernes skjulte Koder

A2 - Nørgaard, Bent

A2 - Kallipolitis, Birgitte H.

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 -   "Bakteriernes skjulte koder"I denne podcast fortæller lektor Birgitte H. Kallipolitis (Institut for Biokemi og Molekylær Biologi) om sin forskningsgruppes studier af sygdomsfremkaldende bakterier og gener. Hun giver en historisk baggrund for kampen mod infektionssygdomme og redegør for, hvordan hendes forskningsgruppe arbejder med at forstå, hvad der sker på gen-niveau under en infektion. På sigt er målet at anvende denne viden til at udvikle nye strategier til bekæmpelse af infektionssygdomme.

AB -   "Bakteriernes skjulte koder"I denne podcast fortæller lektor Birgitte H. Kallipolitis (Institut for Biokemi og Molekylær Biologi) om sin forskningsgruppes studier af sygdomsfremkaldende bakterier og gener. Hun giver en historisk baggrund for kampen mod infektionssygdomme og redegør for, hvordan hendes forskningsgruppe arbejder med at forstå, hvad der sker på gen-niveau under en infektion. På sigt er målet at anvende denne viden til at udvikle nye strategier til bekæmpelse af infektionssygdomme.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

ER -