Børneulykker i Danmark

En registerbaseret analyse

Bjarne Laursen, Lene Terp Nielsen, Pia Haudrup Christensen, Hanne Møller, Birthe Frimodt-Møller

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

495 Downloads (Pure)
Udgivelses stedStatens Institut for Folkesundhed
Antal sider94
ISBN (Trykt)87-7899-108-0
StatusUdgivet - 2006
Udgivet eksterntJa

Laursen, B., Nielsen, L. T., Christensen, P. H., Møller, H., & Frimodt-Møller, B. (2006). Børneulykker i Danmark: En registerbaseret analyse. Statens Institut for Folkesundhed.
Laursen, Bjarne ; Nielsen, Lene Terp ; Christensen, Pia Haudrup ; Møller, Hanne ; Frimodt-Møller, Birthe. / Børneulykker i Danmark : En registerbaseret analyse. Statens Institut for Folkesundhed, 2006. 94 s.
@book{a2aabbc07c1111de9c46000ea68e967b,
title = "B{\o}rneulykker i Danmark: En registerbaseret analyse",
author = "Bjarne Laursen and Nielsen, {Lene Terp} and Christensen, {Pia Haudrup} and Hanne M{\o}ller and Birthe Frimodt-M{\o}ller",
year = "2006",
language = "Dansk",
isbn = "87-7899-108-0",

Laursen, B, Nielsen, LT, Christensen, PH, Møller, H & Frimodt-Møller, B 2006, Børneulykker i Danmark: En registerbaseret analyse. Statens Institut for Folkesundhed.

Børneulykker i Danmark : En registerbaseret analyse. / Laursen, Bjarne; Nielsen, Lene Terp; Christensen, Pia Haudrup; Møller, Hanne; Frimodt-Møller, Birthe.

Statens Institut for Folkesundhed, 2006. 94 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Børneulykker i Danmark

T2 - En registerbaseret analyse

AU - Laursen, Bjarne

AU - Nielsen, Lene Terp

AU - Christensen, Pia Haudrup

AU - Møller, Hanne

AU - Frimodt-Møller, Birthe

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Rapport

SN - 87-7899-108-0

BT - Børneulykker i Danmark

CY - Statens Institut for Folkesundhed

Laursen B, Nielsen LT, Christensen PH, Møller H, Frimodt-Møller B. Børneulykker i Danmark: En registerbaseret analyse. Statens Institut for Folkesundhed, 2006. 94 s.