Børn, Unge og Fysisk Aktivitet

en Konsensuskonference

Anna Bugge, Anne-Marie Elbe, Charles Hillman, Charlotte Østergaard, Craig A Williams, Glen Nielsen, Henrik Busch, Ingegerd Ericsson, Jasper Schipperijn, Jens Bangsbo, Jesper Lundbye-Jensen, Jesper von Seelen, Joan Duda, Karsten  Froberg, Ken Green, Lars Bo Andersen, Maureen Weiss, Patty-Jean Naylor, Peter Krustrup, Peter Riis Hansen & 4 andre Sine Agergaard, Symeon Dagkas, Taru Lintunen, Thomas Skovgaard

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Konference

KonferenceBørn, Unge og Fysisk Aktivitet - en Konsensuskonference
LandDanmark
BySnekkersten
Periode04/04/201607/04/2016
Internetadresse

Bugge, A., Elbe, A-M., Hillman, C., Østergaard, C., Williams, C. A., Nielsen, G., ... Skovgaard, T. (2016). Børn, Unge og Fysisk Aktivitet: en Konsensuskonference. København: Center for Holdspil og Sundhed, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet.
Bugge, Anna ; Elbe, Anne-Marie ; Hillman, Charles ; Østergaard, Charlotte ; Williams, Craig A ; Nielsen, Glen ; Busch, Henrik ; Ericsson, Ingegerd ; Schipperijn, Jasper ; Bangsbo, Jens ; Lundbye-Jensen, Jesper ; von Seelen, Jesper ; Duda, Joan ; Froberg, Karsten  ; Green, Ken ; Andersen, Lars Bo ; Weiss, Maureen ; Naylor, Patty-Jean ; Krustrup, Peter ; Hansen, Peter Riis ; Agergaard, Sine ; Dagkas, Symeon ; Lintunen, Taru ; Skovgaard, Thomas. / Børn, Unge og Fysisk Aktivitet : en Konsensuskonference. København : Center for Holdspil og Sundhed, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet, 2016. 11 s.
@book{b3048bd6dc0040a5a8b08a90dbaba078,
title = "B{\o}rn, Unge og Fysisk Aktivitet: en Konsensuskonference",
author = "Anna Bugge and Anne-Marie Elbe and Charles Hillman and Charlotte {\O}stergaard and Williams, {Craig A} and Glen Nielsen and Henrik Busch and Ingegerd Ericsson and Jasper Schipperijn and Jens Bangsbo and Jesper Lundbye-Jensen and {von Seelen}, Jesper and Joan Duda and Karsten  Froberg and Ken Green and Andersen, {Lars Bo} and Maureen Weiss and Patty-Jean Naylor and Peter Krustrup and Hansen, {Peter Riis} and Sine Agergaard and Symeon Dagkas and Taru Lintunen and Thomas Skovgaard",
note = "CURIS 2016 NEXS 178",
year = "2016",
language = "Dansk",
publisher = "Center for Holdspil og Sundhed, Institut for Idr{\ae}t og Ern{\ae}ring, K{\o}benhavns Universitet",

Bugge, A, Elbe, A-M, Hillman, C, Østergaard, C, Williams, CA, Nielsen, G, Busch, H, Ericsson, I, Schipperijn, J, Bangsbo, J, Lundbye-Jensen, J, von Seelen, J, Duda, J, Froberg, K, Green, K, Andersen, LB, Weiss, M, Naylor, P-J, Krustrup, P, Hansen, PR, Agergaard, S, Dagkas, S, Lintunen, T & Skovgaard, T 2016, Børn, Unge og Fysisk Aktivitet: en Konsensuskonference. Center for Holdspil og Sundhed, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet, København.

Børn, Unge og Fysisk Aktivitet : en Konsensuskonference. / Bugge, Anna; Elbe, Anne-Marie; Hillman, Charles; Østergaard, Charlotte; Williams, Craig A; Nielsen, Glen; Busch, Henrik; Ericsson, Ingegerd; Schipperijn, Jasper; Bangsbo, Jens; Lundbye-Jensen, Jesper; von Seelen, Jesper; Duda, Joan; Froberg, Karsten ; Green, Ken; Andersen, Lars Bo; Weiss, Maureen; Naylor, Patty-Jean; Krustrup, Peter; Hansen, Peter Riis; Agergaard, Sine; Dagkas, Symeon; Lintunen, Taru; Skovgaard, Thomas.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Y1 - 2016

M3 - Rapport

BT - Børn, Unge og Fysisk Aktivitet

PB - Center for Holdspil og Sundhed, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet

CY - København

Bugge A, Elbe A-M, Hillman C, Østergaard C, Williams CA, Nielsen G et al. Børn, Unge og Fysisk Aktivitet: en Konsensuskonference. København: Center for Holdspil og Sundhed, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet, 2016. 11 s.