Bæredygtig transport- En undersøgelse af status og behov i samarbejde med DHL

Henning de Haas, Anne Pedersen, Mads Søndergaard

Publikation: Working paperForskning

Abstrakt

Formålet med undersøgelsen er, at tage temperaturen på et antal udvalgte virksomheders fokus og indsats omkring miljø og transport. Undersøgelsen er opdelt i tre hovedområder:

Miljøpåvirkning fra transportMiljø som konkurrenceparameterMiljø indsats i forhold til forsyningskæden

Undersøgelsen skal danne grundlag for, at vurdere virksomhedernes niveau af viden omkring miljø, påvirkninger fra transport og de handlinger som virksomhederne gør for hhv. at neutralisere eller at reducere deres miljøpåvirkning fra transport.

UdgiverSyddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse
Antal sider45
ISBN (Trykt)978-87-92471-03-1
StatusUdgivet - 2009

Emneord

• Supply Chain Management
  • Bæredygtighed
  • transport

Fingeraftryk Dyk ned i forskningsemnerne om 'Bæredygtig transport- En undersøgelse af status og behov i samarbejde med DHL'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

• Citationsformater

Haas, H. D., Pedersen, A., & Søndergaard, M. (2009). Bæredygtig transport- En undersøgelse af status og behov i samarbejde med DHL. Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse.