Ödül Gürsimsek

Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet
StatusUdgivet - 2015

Gürsimsek, Ö. (2015). Audience Creativity and online participation in Transmedia Environments: the case of Lost. Odense: Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet.
Gürsimsek, Ödül. / Audience Creativity and online participation in Transmedia Environments : the case of Lost. Odense : Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2015.
@phdthesis{460cb8408fff4f59a905f473fc160918,
title = "Audience Creativity and online participation in Transmedia Environments: the case of Lost",
author = "{\"O}d{\"u}l G{\"u}rsimsek",
year = "2015",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet",

Gürsimsek, Ö 2015, Audience Creativity and online participation in Transmedia Environments: the case of Lost. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, Odense.

Audience Creativity and online participation in Transmedia Environments : the case of Lost. / Gürsimsek, Ödül.

Odense : Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2015.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Audience Creativity and online participation in Transmedia Environments

T2 - the case of Lost

AU - Gürsimsek, Ödül

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Ph.D. thesis

BT - Audience Creativity and online participation in Transmedia Environments

PB - Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet

CY - Odense

Gürsimsek Ö. Audience Creativity and online participation in Transmedia Environments: the case of Lost. Odense: Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2015.