At studere sygepleje

Find din vej gennem sygeplejerskeuddannelsen

Kitt Vestergaard* (Redaktør), Eva Hoffmann (Redaktør), Eva Fink (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

ForlagGad
Antal sider212
ISBN (Trykt)978-8712-04688-2
StatusUdgivet - 2012

Emneord

• vejledning, sygeplejerskeuddannelsen

Vestergaard*, Kitt (Redaktør) ; Hoffmann, Eva (Redaktør) ; Fink, Eva (Redaktør). / At studere sygepleje : Find din vej gennem sygeplejerskeuddannelsen. Gad, 2012. 212 s.
@book{1d6ce7cea79f4d6ca82416095de70d54,
title = "At studere sygepleje: Find din vej gennem sygeplejerskeuddannelsen",
abstract = "Bogen retter sig specifikt til studerende i sygeplejerskeuddannelsen og er t{\ae}nkt som en hj{\ae}lp s{\ae}rligt i det f{\o}rste studie{\aa}r. Bogen tydeligg{\o}r de forventninger og krav, der er forbundet med start p{\aa} en videreg{\aa}ende uddannelse. Bogens titel At studere sygepleje – find din vej gennem sygeplejerskeuddannelsen markerer, at der er tale om andet og mere end en studieh{\aa}ndbog. Bogen retter sig specifikt til studerende i sygeplejerskeuddannelsen og er t{\ae}nkt som en hj{\ae}lp s{\ae}rligt i det f{\o}rste studie{\aa}r. Bogen tydeligg{\o}r de forventninger og krav, der er forbundet med start p{\aa} en videreg{\aa}ende uddannelse. At studere sygepleje er bogens fokus. Der er kapitler, der fagspecifikt retter sig mod de teoretiske og kliniske studier i sygepleje gennem uddannelsen, hvor der inddrages en r{\ae}kke eksempler, som er med til at folde ud, hvordan sygepleje kan studeres. Bogen behandler centrale sp{\o}rgsm{\aa}l som: Hvordan m{\o}der du en patient? Hvordan samarbejder du med en vejleder? Hvordan bliver du bevidst om din m{\aa}de at l{\ae}re p{\aa}, herunder hvilke metoder er centrale for din l{\ae}ring? Hvilken betydning har en studiegruppe for din l{\ae}ring og trivsel? Hvordan h{\aa}ndterer du det, at g{\aa} til eksamen? Forfatterne er alle sygeplejersker, som har en s{\ae}rlig viden og erfaringer med teoretisk og klinisk undervisning, vejledning og studievejledning gennem mange {\aa}r i sygeplejerskeuddannelsen.",
keywords = "vejledning, sygeplejerskeuddannelsen",
editor = "Kitt Vestergaard* and Eva Hoffmann and Eva Fink",
year = "2012",
language = "Dansk",
isbn = "978-8712-04688-2",
publisher = "Gad",

At studere sygepleje : Find din vej gennem sygeplejerskeuddannelsen. / Vestergaard*, Kitt (Redaktør); Hoffmann, Eva (Redaktør); Fink, Eva (Redaktør).

Gad, 2012. 212 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - At studere sygepleje

T2 - Find din vej gennem sygeplejerskeuddannelsen

A2 - Vestergaard, Kitt

A2 - Hoffmann, Eva

A2 - Fink, Eva

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Bogen retter sig specifikt til studerende i sygeplejerskeuddannelsen og er tænkt som en hjælp særligt i det første studieår. Bogen tydeliggør de forventninger og krav, der er forbundet med start på en videregående uddannelse. Bogens titel At studere sygepleje – find din vej gennem sygeplejerskeuddannelsen markerer, at der er tale om andet og mere end en studiehåndbog. Bogen retter sig specifikt til studerende i sygeplejerskeuddannelsen og er tænkt som en hjælp særligt i det første studieår. Bogen tydeliggør de forventninger og krav, der er forbundet med start på en videregående uddannelse. At studere sygepleje er bogens fokus. Der er kapitler, der fagspecifikt retter sig mod de teoretiske og kliniske studier i sygepleje gennem uddannelsen, hvor der inddrages en række eksempler, som er med til at folde ud, hvordan sygepleje kan studeres. Bogen behandler centrale spørgsmål som: Hvordan møder du en patient? Hvordan samarbejder du med en vejleder? Hvordan bliver du bevidst om din måde at lære på, herunder hvilke metoder er centrale for din læring? Hvilken betydning har en studiegruppe for din læring og trivsel? Hvordan håndterer du det, at gå til eksamen? Forfatterne er alle sygeplejersker, som har en særlig viden og erfaringer med teoretisk og klinisk undervisning, vejledning og studievejledning gennem mange år i sygeplejerskeuddannelsen.

AB - Bogen retter sig specifikt til studerende i sygeplejerskeuddannelsen og er tænkt som en hjælp særligt i det første studieår. Bogen tydeliggør de forventninger og krav, der er forbundet med start på en videregående uddannelse. Bogens titel At studere sygepleje – find din vej gennem sygeplejerskeuddannelsen markerer, at der er tale om andet og mere end en studiehåndbog. Bogen retter sig specifikt til studerende i sygeplejerskeuddannelsen og er tænkt som en hjælp særligt i det første studieår. Bogen tydeliggør de forventninger og krav, der er forbundet med start på en videregående uddannelse. At studere sygepleje er bogens fokus. Der er kapitler, der fagspecifikt retter sig mod de teoretiske og kliniske studier i sygepleje gennem uddannelsen, hvor der inddrages en række eksempler, som er med til at folde ud, hvordan sygepleje kan studeres. Bogen behandler centrale spørgsmål som: Hvordan møder du en patient? Hvordan samarbejder du med en vejleder? Hvordan bliver du bevidst om din måde at lære på, herunder hvilke metoder er centrale for din læring? Hvilken betydning har en studiegruppe for din læring og trivsel? Hvordan håndterer du det, at gå til eksamen? Forfatterne er alle sygeplejersker, som har en særlig viden og erfaringer med teoretisk og klinisk undervisning, vejledning og studievejledning gennem mange år i sygeplejerskeuddannelsen.

KW - vejledning, sygeplejerskeuddannelsen

M3 - Bog

SN - 978-8712-04688-2

BT - At studere sygepleje

PB - Gad

Vestergaard* K, (ed.), Hoffmann E, (ed.), Fink E, (ed.). At studere sygepleje: Find din vej gennem sygeplejerskeuddannelsen. Gad, 2012. 212 s.