Henning Eichberg

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelSamfundets idræt : Forskningsbaserede indspark i debatten om idrættens støttestruktur
RedaktørerKlaus Eskelund, Thomas Skovgaard
Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato2014
Sider137-156
StatusUdgivet - 2014
NavnUniversity of Southern Denmark Studies in Sport and Movement
Vol/bind3

Eichberg, H. (2014). At lege er – at producere? Et essay om Lego, Rasmus Klump og H. C. Andersens lille land i den store verden. I K. Eskelund, & T. Skovgaard (red.), Samfundets idræt: Forskningsbaserede indspark i debatten om idrættens støttestruktur (s. 137-156). Odense: Syddansk Universitetsforlag. University of Southern Denmark Studies in Sport and Movement, Bind. 3
Eichberg, Henning. / At lege er – at producere? Et essay om Lego, Rasmus Klump og H. C. Andersens lille land i den store verden. Samfundets idræt: Forskningsbaserede indspark i debatten om idrættens støttestruktur. red. / Klaus Eskelund ; Thomas Skovgaard. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2014. s. 137-156 (University of Southern Denmark Studies in Sport and Movement, Bind 3).
@inbook{fa4d841719d547b980dad9c084b80676,
title = "At lege er – at producere?: Et essay om Lego, Rasmus Klump og H. C. Andersens lille land i den store verden",
author = "Henning Eichberg",
year = "2014",
language = "Dansk",
series = "University of Southern Denmark Studies in Sport and Movement",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",
pages = "137--156",
editor = "Klaus Eskelund and Thomas Skovgaard",
booktitle = "Samfundets idr{\ae}t",

Eichberg, H 2014, At lege er – at producere? Et essay om Lego, Rasmus Klump og H. C. Andersens lille land i den store verden. i K Eskelund & T Skovgaard (red), Samfundets idræt: Forskningsbaserede indspark i debatten om idrættens støttestruktur. Syddansk Universitetsforlag, Odense, University of Southern Denmark Studies in Sport and Movement, bind 3, s. 137-156.

At lege er – at producere? Et essay om Lego, Rasmus Klump og H. C. Andersens lille land i den store verden. / Eichberg, Henning.

Samfundets idræt: Forskningsbaserede indspark i debatten om idrættens støttestruktur. red. / Klaus Eskelund; Thomas Skovgaard. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2014. s. 137-156 (University of Southern Denmark Studies in Sport and Movement, Bind 3).

TY - CHAP

T1 - At lege er – at producere?

T2 - Et essay om Lego, Rasmus Klump og H. C. Andersens lille land i den store verden

AU - Eichberg, Henning

PY - 2014

Y1 - 2014

M3 - Bidrag til bog/antologi

T3 - University of Southern Denmark Studies in Sport and Movement

SP - 137

EP - 156

BT - Samfundets idræt

A2 - Eskelund, Klaus

A2 - Skovgaard, Thomas

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Odense

Eichberg H. At lege er – at producere? Et essay om Lego, Rasmus Klump og H. C. Andersens lille land i den store verden. I Eskelund K, Skovgaard T, red., Samfundets idræt: Forskningsbaserede indspark i debatten om idrættens støttestruktur. Odense: Syddansk Universitetsforlag. 2014. s. 137-156. (University of Southern Denmark Studies in Sport and Movement, Bind 3).