At lære med samtidskunst: Evaluering af Projekt Samtidskunst og Unge

• Samtidskunst
  • Unge
  • Gymnasium

Bøje, J. D., Johansen, T. G., Kampmann, J., & Larsen, K. (2005). At lære med samtidskunst: Evaluering af Projekt Samtidskunst og Unge . Institut for Uddannelsesforskning, Roskilde Universitet: Egmont Fonden.
Bøje, Jakob Ditlev ; Johansen, Thomas Gitz ; Kampmann, Jan ; Larsen, Kirsten. / At lære med samtidskunst : Evaluering af Projekt Samtidskunst og Unge . Institut for Uddannelsesforskning, Roskilde Universitet : Egmont Fonden, 2005. 66 s.
@book{cce06f145fba4f948b95da41fb33e48f,
title = "At l{\ae}re med samtidskunst: Evaluering af Projekt Samtidskunst og Unge",
keywords = "Samtidskunst, Unge, Gymnasium",
author = "B{\o}je, {Jakob Ditlev} and Johansen, {Thomas Gitz} and Jan Kampmann and Kirsten Larsen",
year = "2005",
language = "Dansk",
publisher = "Egmont Fonden",

Bøje, JD, Johansen, TG, Kampmann, J & Larsen, K 2005, At lære med samtidskunst: Evaluering af Projekt Samtidskunst og Unge . Egmont Fonden, Institut for Uddannelsesforskning, Roskilde Universitet.

At lære med samtidskunst : Evaluering af Projekt Samtidskunst og Unge . / Bøje, Jakob Ditlev; Johansen, Thomas Gitz; Kampmann, Jan; Larsen, Kirsten.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - At lære med samtidskunst

T2 - Evaluering af Projekt Samtidskunst og Unge

AU - Bøje, Jakob Ditlev

AU - Johansen, Thomas Gitz

AU - Kampmann, Jan

AU - Larsen, Kirsten

PY - 2005

Y1 - 2005

KW - Samtidskunst

KW - Unge

KW - Gymnasium

M3 - Rapport

BT - At lære med samtidskunst

PB - Egmont Fonden

CY - Institut for Uddannelsesforskning, Roskilde Universitet

Bøje JD, Johansen TG, Kampmann J, Larsen K. At lære med samtidskunst: Evaluering af Projekt Samtidskunst og Unge . Institut for Uddannelsesforskning, Roskilde Universitet: Egmont Fonden, 2005. 66 s.