At åbne en dør ud til dem, der er uden for rækkevidde

Jakob Ejersbos Nordkraft og den forkætrede realisme

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelKættere, kællinger, kontormænd og andre kunstnere : Forfatterroller i den danske velfærdsstat
RedaktørerAnne-Marie Mai
Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato2013
Sider311-328
ISBN (Trykt)978-87-7674-698-8
StatusUdgivet - 2013
NavnUniversity of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures
Vol/bind111

Hansen, P. K. (2013). At åbne en dør ud til dem, der er uden for rækkevidde: Jakob Ejersbos Nordkraft og den forkætrede realisme. I A-M. Mai (red.), Kættere, kællinger, kontormænd og andre kunstnere: Forfatterroller i den danske velfærdsstat (s. 311-328). Odense: Syddansk Universitetsforlag. University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures, Bind. 111
Hansen, Per Krogh. / At åbne en dør ud til dem, der er uden for rækkevidde : Jakob Ejersbos Nordkraft og den forkætrede realisme. Kættere, kællinger, kontormænd og andre kunstnere: Forfatterroller i den danske velfærdsstat. red. / Anne-Marie Mai. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2013. s. 311-328 (University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures, Bind 111).
@inbook{4389b9edf8664189b1a65a7bbb2f0fa5,
title = "At {\aa}bne en d{\o}r ud til dem, der er uden for r{\ae}kkevidde: Jakob Ejersbos Nordkraft og den fork{\ae}trede realisme",
author = "Hansen, {Per Krogh}",
year = "2013",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7674-698-8",
pages = "311--328",
editor = "Anne-Marie Mai",
booktitle = "K{\ae}ttere, k{\ae}llinger, kontorm{\ae}nd og andre kunstnere",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Hansen, PK 2013, At åbne en dør ud til dem, der er uden for rækkevidde: Jakob Ejersbos Nordkraft og den forkætrede realisme. i A-M Mai (red.), Kættere, kællinger, kontormænd og andre kunstnere: Forfatterroller i den danske velfærdsstat. Syddansk Universitetsforlag, Odense, University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures, bind 111, s. 311-328.

At åbne en dør ud til dem, der er uden for rækkevidde : Jakob Ejersbos Nordkraft og den forkætrede realisme. / Hansen, Per Krogh.

TY - CHAP

T1 - At åbne en dør ud til dem, der er uden for rækkevidde

T2 - Jakob Ejersbos Nordkraft og den forkætrede realisme

AU - Hansen, Per Krogh

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7674-698-8

SP - 311

EP - 328

BT - Kættere, kællinger, kontormænd og andre kunstnere

A2 - Mai, Anne-Marie

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Odense

Hansen PK. At åbne en dør ud til dem, der er uden for rækkevidde: Jakob Ejersbos Nordkraft og den forkætrede realisme. I Mai A-M, red., Kættere, kællinger, kontormænd og andre kunstnere: Forfatterroller i den danske velfærdsstat. Odense: Syddansk Universitetsforlag. 2013. s. 311-328. (University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures, Bind 111).