Anne Friesgaard Christensen

OriginalsprogEngelsk
ForlagSyddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 16. apr. 2010

Christensen, A. F. (2010). Aspects of cartilage collagen metabolism and innate immune defence in early rheumatoid arthritis. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
Christensen, Anne Friesgaard. / Aspects of cartilage collagen metabolism and innate immune defence in early rheumatoid arthritis. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2010.
@phdthesis{2c94d524850d485692891575a106de4f,
title = "Aspects of cartilage collagen metabolism and innate immune defence in early rheumatoid arthritis",
author = "Christensen, {Anne Friesgaard}",
year = "2010",
month = "4",
day = "16",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",

Christensen, AF 2010, Aspects of cartilage collagen metabolism and innate immune defence in early rheumatoid arthritis. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Aspects of cartilage collagen metabolism and innate immune defence in early rheumatoid arthritis. / Christensen, Anne Friesgaard.

Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2010.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Aspects of cartilage collagen metabolism and innate immune defence in early rheumatoid arthritis

AU - Christensen, Anne Friesgaard

PY - 2010/4/16

Y1 - 2010/4/16

M3 - Ph.D. thesis

BT - Aspects of cartilage collagen metabolism and innate immune defence in early rheumatoid arthritis

PB - Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Christensen AF. Aspects of cartilage collagen metabolism and innate immune defence in early rheumatoid arthritis. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2010.