Application of the Provider Perspective

Motives, Benefits and Challenges

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelProceedings of 15th International CINet Conference : Operating Innovation - Innovating Operations
ForlagContinuous Innovation Network
Publikationsdato2014
StatusUdgivet - 2014
Begivenhed15th International CINet Conference: Operating Innovation - Innovating Operations - Corvinus University, Budapest, Ungarn
Varighed: 7. sep. 20149. sep. 2014
Konferencens nummer: 15

Konference

Konference15th International CINet Conference
Nummer15
LokationCorvinus University
LandUngarn
ByBudapest
Periode07/09/201409/09/2014
Internetadresse

Tranekjer, T. L., Knudsen, M. P., & Brøde Jepsen, L. (2014). Application of the Provider Perspective: Motives, Benefits and Challenges. I Proceedings of 15th International CINet Conference: Operating Innovation - Innovating Operations Continuous Innovation Network.
Tranekjer, Tina Lundø ; Knudsen, Mette Præst ; Brøde Jepsen, Lisbeth. / Application of the Provider Perspective : Motives, Benefits and Challenges. Proceedings of 15th International CINet Conference: Operating Innovation - Innovating Operations. Continuous Innovation Network, 2014.
@inproceedings{3802723cd0a646d1ac66b00c12c2af1a,
title = "Application of the Provider Perspective: Motives, Benefits and Challenges",
author = "Tranekjer, {Tina Lund{\o}} and Knudsen, {Mette Pr{\ae}st} and {Br{\o}de Jepsen}, Lisbeth",
year = "2014",
language = "English",
booktitle = "Proceedings of 15th International CINet Conference",
publisher = "Continuous Innovation Network",

Tranekjer, TL, Knudsen, MP & Brøde Jepsen, L 2014, Application of the Provider Perspective: Motives, Benefits and Challenges. i Proceedings of 15th International CINet Conference: Operating Innovation - Innovating Operations. Continuous Innovation Network, 15th International CINet Conference, Budapest, Ungarn, 07/09/2014.

Application of the Provider Perspective : Motives, Benefits and Challenges. / Tranekjer, Tina Lundø; Knudsen, Mette Præst; Brøde Jepsen, Lisbeth.

TY - GEN

T1 - Application of the Provider Perspective

T2 - Motives, Benefits and Challenges

AU - Tranekjer, Tina Lundø