Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

TitelNordiske studier i leksikografi
RedaktørerAsta Svavarsdóttir
Vol/bind3
ForlagNordisk forening for leksikografi
Publikationsdato1995
StatusUdgivet - 1995
Udgivet eksterntJa
BegivenhedKonferanse om leksikografi i Norden - Reykjavik, Island
Varighed: 7. jun. 199510. jun. 1995

Konference

KonferenceKonferanse om leksikografi i Norden
LandIsland
ByReykjavik
Periode07/06/199510/06/1995

Weilgaard Christensen, L. (1995). Anvendelse af korpora i opbygningen af ordbøger af ordbøger til maskinoversættelsessystemet METAL. I A. Svavarsdóttir (red.), Nordiske studier i leksikografi (Bind 3). Nordisk forening for leksikografi.
Weilgaard Christensen, Lotte. / Anvendelse af korpora i opbygningen af ordbøger af ordbøger til maskinoversættelsessystemet METAL. Nordiske studier i leksikografi. red. / Asta Svavarsdóttir. Bind 3 Nordisk forening for leksikografi, 1995.
@inproceedings{50fc9da05f0911ddb1a1000ea68e967b,
title = "Anvendelse af korpora i opbygningen af ordb{\o}ger af ordb{\o}ger til maskinovers{\ae}ttelsessystemet METAL",
author = "{Weilgaard Christensen}, Lotte",
year = "1995",
language = "Dansk",
volume = "3",
editor = "Asta Svavarsd{\'o}ttir",
booktitle = "Nordiske studier i leksikografi",
publisher = "Nordisk forening for leksikografi",

Weilgaard Christensen, L 1995, Anvendelse af korpora i opbygningen af ordbøger af ordbøger til maskinoversættelsessystemet METAL. i A Svavarsdóttir (red.), Nordiske studier i leksikografi. bind 3, Nordisk forening for leksikografi, Konferanse om leksikografi i Norden, Reykjavik, Island, 07/06/1995.

Anvendelse af korpora i opbygningen af ordbøger af ordbøger til maskinoversættelsessystemet METAL. / Weilgaard Christensen, Lotte.

TY - GEN

T1 - Anvendelse af korpora i opbygningen af ordbøger af ordbøger til maskinoversættelsessystemet METAL

AU - Weilgaard Christensen, Lotte

PY - 1995