Anmodningssedler - indsattes kommunikationsredskab

Publikation: AndetAndet bidragForskning

Resumé

Kriminalforsorgens brug af anmodningssedler har ofte været genstand for kritik fra fængselsindsatte og ombudsmanden har ligeledes talrige gange gjort opmærksom på problemet med lange sagsbehandlingstider og manglende svar. Undersøgelsen afdækker problemets omfang kvantitativt og kvalitativt og fremkommer med en række bud på muligheder for optimering af praksis.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2011
Antal sider29
StatusUdgivet - 2011
Udgivet eksterntJa

Citer dette

@misc{0acff49d2d8746b4871e79931b53b431,
title = "Anmodningssedler - indsattes kommunikationsredskab",
abstract = "Kriminalforsorgens brug af anmodningssedler har ofte v{\ae}ret genstand for kritik fra f{\ae}ngselsindsatte og ombudsmanden har ligeledes talrige gange gjort opm{\ae}rksom p{\aa} problemet med lange sagsbehandlingstider og manglende svar. Unders{\o}gelsen afd{\ae}kker problemets omfang kvantitativt og kvalitativt og fremkommer med en r{\ae}kke bud p{\aa} muligheder for optimering af praksis.",
author = "Minke, {Linda Annette Kj{\ae}r}",
year = "2011",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Anmodningssedler - indsattes kommunikationsredskab. / Minke, Linda Annette Kjær.

29 s. 2011, Forsknings rapport.

Publikation: AndetAndet bidragForskning

TY - GEN

T1 - Anmodningssedler - indsattes kommunikationsredskab

AU - Minke, Linda Annette Kjær

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Kriminalforsorgens brug af anmodningssedler har ofte været genstand for kritik fra fængselsindsatte og ombudsmanden har ligeledes talrige gange gjort opmærksom på problemet med lange sagsbehandlingstider og manglende svar. Undersøgelsen afdækker problemets omfang kvantitativt og kvalitativt og fremkommer med en række bud på muligheder for optimering af praksis.

AB - Kriminalforsorgens brug af anmodningssedler har ofte været genstand for kritik fra fængselsindsatte og ombudsmanden har ligeledes talrige gange gjort opmærksom på problemet med lange sagsbehandlingstider og manglende svar. Undersøgelsen afdækker problemets omfang kvantitativt og kvalitativt og fremkommer med en række bud på muligheder for optimering af praksis.

M3 - Andet bidrag

ER -