Anmeldte voldtægtssager

Nina Beck Hansen, Louise Hjort Nielsen, Rikke Holm Bramsen, Ole Ingemann Hansen, Ask Elklit

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi
Antal sider60
ISBN (Trykt)978-87-93192-33-1
StatusUdgivet - 2014

Beck Hansen, N., Nielsen, L. H., Bramsen, R. H., Hansen, O. I., & Elklit, A. (2014). Anmeldte voldtægtssager: En beskrivelse af flow og frafald i anmeldte voldtægtssager ved Østjyllands Politi. Odense: Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi.
Beck Hansen, Nina ; Nielsen, Louise Hjort ; Bramsen, Rikke Holm ; Hansen, Ole Ingemann ; Elklit, Ask. / Anmeldte voldtægtssager : En beskrivelse af flow og frafald i anmeldte voldtægtssager ved Østjyllands Politi. Odense : Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi, 2014. 60 s.
@book{001b74dd47a94e018528fad364020148,
title = "Anmeldte voldt{\ae}gtssager: En beskrivelse af flow og frafald i anmeldte voldt{\ae}gtssager ved {\O}stjyllands Politi",
author = "{Beck Hansen}, Nina and Nielsen, {Louise Hjort} and Bramsen, {Rikke Holm} and Hansen, {Ole Ingemann} and Ask Elklit",
year = "2014",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-93192-33-1",
publisher = "Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi",

Anmeldte voldtægtssager : En beskrivelse af flow og frafald i anmeldte voldtægtssager ved Østjyllands Politi. / Beck Hansen, Nina; Nielsen, Louise Hjort; Bramsen, Rikke Holm; Hansen, Ole Ingemann; Elklit, Ask.

Odense : Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi, 2014. 60 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Anmeldte voldtægtssager

T2 - En beskrivelse af flow og frafald i anmeldte voldtægtssager ved Østjyllands Politi

AU - Beck Hansen, Nina

AU - Nielsen, Louise Hjort

AU - Bramsen, Rikke Holm

AU - Hansen, Ole Ingemann

AU - Elklit, Ask

PY - 2014

Y1 - 2014

M3 - Rapport

SN - 978-87-93192-33-1

BT - Anmeldte voldtægtssager

PB - Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi

CY - Odense

Beck Hansen N, Nielsen LH, Bramsen RH, Hansen OI, Elklit A. Anmeldte voldtægtssager: En beskrivelse af flow og frafald i anmeldte voldtægtssager ved Østjyllands Politi. Odense: Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi, 2014. 60 s.