Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Titel H.C. Andersen og det uhyggelige :
RedaktørerJ. Bøggild, A. Grum-Schwensen, T. B. Thomsen
Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato2015
Sider85-102
ISBN (Trykt)9788776748982
StatusUdgivet - 2015
NavnUniversity Press of Southern Denmark Studies in Scandinavian Languages and Literatures
Vol/bind125
ISSN1901-2098
NavnSkrifter fra H.C. Andersen Centret
Vol/bind3

Jessen, M. S. (2015). Andersens satire over det hoffmannske uhyggelige i "Den standhaftige Tinsoldat" og "Hyrdinden og Skorsteensfeieren":  . I J. Bøggild, A. Grum-Schwensen, & T. B. Thomsen (red.), H.C. Andersen og det uhyggelige:   (s. 85-102). Odense: Syddansk Universitetsforlag. University Press of Southern Denmark Studies in Scandinavian Languages and Literatures, Bind. 125, Skrifter fra H.C. Andersen Centret, Bind. 3
Jessen, Mads Sohl. / Andersens satire over det hoffmannske uhyggelige i "Den standhaftige Tinsoldat" og "Hyrdinden og Skorsteensfeieren" :  . H.C. Andersen og det uhyggelige:  . red. / J. Bøggild ; A. Grum-Schwensen ; T. B. Thomsen. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2015. s. 85-102 (University Press of Southern Denmark Studies in Scandinavian Languages and Literatures, Bind 125). (Skrifter fra H.C. Andersen Centret, Bind 3).
@inbook{e4c18754e17b456f97ecdfb5f108e26c,
title = "Andersens satire over det hoffmannske uhyggelige i {"}Den standhaftige Tinsoldat{"} og {"}Hyrdinden og Skorsteensfeieren{"}:  ",
author = "Jessen, {Mads Sohl}",
year = "2015",
language = "Dansk",
isbn = "9788776748982",
pages = "85--102",
editor = "B{\o}ggild, {J. } and Grum-Schwensen, {A. } and Thomsen, {T. B.}",
booktitle = "H.C. Andersen og det uhyggelige",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Jessen, MS 2015, Andersens satire over det hoffmannske uhyggelige i "Den standhaftige Tinsoldat" og "Hyrdinden og Skorsteensfeieren":  . i J Bøggild, A Grum-Schwensen & TB Thomsen (red), H.C. Andersen og det uhyggelige:  . Syddansk Universitetsforlag, Odense, University Press of Southern Denmark Studies in Scandinavian Languages and Literatures, bind 125, Skrifter fra H.C. Andersen Centret, bind 3, s. 85-102.

Andersens satire over det hoffmannske uhyggelige i "Den standhaftige Tinsoldat" og "Hyrdinden og Skorsteensfeieren" :  . / Jessen, Mads Sohl.

H.C. Andersen og det uhyggelige:  . red. / J. Bøggild; A. Grum-Schwensen; T. B. Thomsen. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2015. s. 85-102 (University Press of Southern Denmark Studies in Scandinavian Languages and Literatures, Bind 125). (Skrifter fra H.C. Andersen Centret, Bind 3).

TY - CHAP

T1 - Andersens satire over det hoffmannske uhyggelige i "Den standhaftige Tinsoldat" og "Hyrdinden og Skorsteensfeieren"

T2 -

AU - Jessen, Mads Sohl

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 9788776748982

SP - 85

EP - 102

BT - H.C. Andersen og det uhyggelige

A2 - Bøggild, J.

A2 - Grum-Schwensen, A.

A2 - Thomsen, T. B.

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Odense

Jessen MS. Andersens satire over det hoffmannske uhyggelige i "Den standhaftige Tinsoldat" og "Hyrdinden og Skorsteensfeieren":  . I Bøggild J, Grum-Schwensen A, Thomsen TB, red., H.C. Andersen og det uhyggelige:  . Odense: Syddansk Universitetsforlag. 2015. s. 85-102. (University Press of Southern Denmark Studies in Scandinavian Languages and Literatures, Bind 125). (Skrifter fra H.C. Andersen Centret, Bind 3).