Analyse af det danske udbud af komplementær og alternativ behandling

Kjeld Møller Pedersen, Jan Sørensen, Sanne Jeppesen, Charlotte P. Horsted

Publikation: Working paperForskning

Udgivelses stedOdense
UdgiverInstitut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet
Sider1-64
Antal sider64
ISBN (Trykt)87-90923-93-6
StatusUdgivet - 2007

Pedersen, K. M., Sørensen, J., Jeppesen, S., & Horsted, C. P. (2007). Analyse af det danske udbud af komplementær og alternativ behandling. (s. 1-64). Odense: Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet.
Pedersen, Kjeld Møller ; Sørensen, Jan ; Jeppesen, Sanne ; Horsted, Charlotte P. / Analyse af det danske udbud af komplementær og alternativ behandling. Odense : Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet, 2007. s. 1-64
@techreport{a4f8b5b0f5b911dc86ef000ea68e967b,
title = "Analyse af det danske udbud af komplement{\ae}r og alternativ behandling",
author = "Pedersen, {Kjeld M{\o}ller} and Jan S{\o}rensen and Sanne Jeppesen and Horsted, {Charlotte P.}",
year = "2007",
language = "Dansk",
isbn = "87-90923-93-6",
pages = "1--64",
publisher = "Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet",

Pedersen, KM, Sørensen, J, Jeppesen, S & Horsted, CP 2007 'Analyse af det danske udbud af komplementær og alternativ behandling' Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet, Odense, s. 1-64.

Analyse af det danske udbud af komplementær og alternativ behandling. / Pedersen, Kjeld Møller; Sørensen, Jan; Jeppesen, Sanne; Horsted, Charlotte P.

Odense : Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet, 2007. s. 1-64.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Analyse af det danske udbud af komplementær og alternativ behandling

AU - Pedersen, Kjeld Møller

AU - Sørensen, Jan

AU - Jeppesen, Sanne

AU - Horsted, Charlotte P.

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Working paper

SN - 87-90923-93-6

SP - 1

EP - 64

BT - Analyse af det danske udbud af komplementær og alternativ behandling

PB - Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet

CY - Odense

Pedersen KM, Sørensen J, Jeppesen S, Horsted CP. Analyse af det danske udbud af komplementær og alternativ behandling. Odense: Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet. 2007, s. 1-64.