Teit Lüthje, Lars Jensen

Sider1-24
Antal sider24
StatusUdgivet - 2008

Lüthje, T., & Jensen, L. (2008). An analysis of bilateral vertical intra-industry trade among EU15 trading partners with respect to theory-based determinants. (s. 1-24). Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse: Syddansk Universitet.
Lüthje, Teit ; Jensen, Lars. / An analysis of bilateral vertical intra-industry trade among EU15 trading partners with respect to theory-based determinants. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse : Syddansk Universitet, 2008. s. 1-24
@techreport{9c85ff60dd5c11dd9909000ea68e967b,
title = "An analysis of bilateral vertical intra-industry trade among EU15 trading partners with respect to theory-based determinants.",
author = "Teit L{\"u}thje and Lars Jensen",
year = "2008",
language = "English",
pages = "1--24",
publisher = "Syddansk Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Syddansk Universitet",

Lüthje, T & Jensen, L 2008 'An analysis of bilateral vertical intra-industry trade among EU15 trading partners with respect to theory-based determinants.' Syddansk Universitet, Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, s. 1-24.

An analysis of bilateral vertical intra-industry trade among EU15 trading partners with respect to theory-based determinants. / Lüthje, Teit; Jensen, Lars.

Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse : Syddansk Universitet, 2008. s. 1-24.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - An analysis of bilateral vertical intra-industry trade among EU15 trading partners with respect to theory-based determinants.

AU - Lüthje, Teit

AU - Jensen, Lars

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Working paper

SP - 1

EP - 24

BT - An analysis of bilateral vertical intra-industry trade among EU15 trading partners with respect to theory-based determinants.

PB - Syddansk Universitet

CY - Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse

Lüthje T, Jensen L. An analysis of bilateral vertical intra-industry trade among EU15 trading partners with respect to theory-based determinants. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse: Syddansk Universitet. 2008, s. 1-24.