Amtspolitik i Skandinavien - den danske del: Svarfordeling fra Undersøgelsen

ForlagSyddansk Universitet. Institut for Statskundskab
StatusUdgivet - 2000
NavnKommunalpolitiske Studier, 20

Hansen, K. M., Buch Jensen, R., & Ejersbo, N. (2000). Amtspolitik i Skandinavien - den danske del: Svarfordeling fra Undersøgelsen. Odense: Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab. Kommunalpolitiske Studier, 20
Hansen, Kasper Møller ; Buch Jensen, Roger ; Ejersbo, Niels. / Amtspolitik i Skandinavien - den danske del : Svarfordeling fra Undersøgelsen. Odense : Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab, 2000. (Kommunalpolitiske Studier, 20).
@book{c619c2b0ba9611dc9626000ea68e967b,
title = "Amtspolitik i Skandinavien - den danske del: Svarfordeling fra Unders{\o}gelsen",
author = "Hansen, {Kasper M{\o}ller} and {Buch Jensen}, Roger and Niels Ejersbo",
year = "2000",
language = "Udefineret/Ukendt",
series = "Kommunalpolitiske Studier, 20",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab",

Hansen, KM, Buch Jensen, R & Ejersbo, N 2000, Amtspolitik i Skandinavien - den danske del: Svarfordeling fra Undersøgelsen. Kommunalpolitiske Studier, 20, Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab, Odense.

Amtspolitik i Skandinavien - den danske del : Svarfordeling fra Undersøgelsen. / Hansen, Kasper Møller; Buch Jensen, Roger; Ejersbo, Niels.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Amtspolitik i Skandinavien - den danske del

T2 - Svarfordeling fra Undersøgelsen

AU - Hansen, Kasper Møller

AU - Buch Jensen, Roger

AU - Ejersbo, Niels

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Bog

T3 - Kommunalpolitiske Studier, 20

BT - Amtspolitik i Skandinavien - den danske del

PB - Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab

CY - Odense

Hansen KM, Buch Jensen R, Ejersbo N. Amtspolitik i Skandinavien - den danske del: Svarfordeling fra Undersøgelsen. Odense: Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab, 2000. (Kommunalpolitiske Studier, 20).