Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

• Labyrint, Kalejdoskop
  • deltagelseskultur
  • Carte Blanche

Toft, H. (2014). ALT der er fortalt og ALT vi ved: Et tværinstitutionelt og tværprofessionelt kulturprojekt. (1 udg.) Elektronisk: Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber.
Toft, Herdis. / ALT der er fortalt og ALT vi ved : Et tværinstitutionelt og tværprofessionelt kulturprojekt. 1 udg. Elektronisk : Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber, 2014. 66 s.
@book{bf3290101a834b4cb5bcb042e24d5856,
title = "ALT der er fortalt og ALT vi ved: Et tv{\ae}rinstitutionelt og tv{\ae}rprofessionelt kulturprojekt",
abstract = "Rapport om en biblioteksforestilling udviklet i et samarbejde mellem Viborg Bibliotekerne og Carte Blanche, Egnsteater i Viborg, st{\o}ttet af Statens Kunstr{\aa}ds Tv{\ae}r{\ae}stetiske Pulje og Kulturstyrelsen. I rapporten redeg{\o}res for projektets ide, design, forl{\o}b og evaluering. Afsnit omhandler Den poetiske tilgang, Den sceniske tilgang og Den bibliotekariske tilgang. Deltagerne - scenekunstnere, bibliotekarer og publikum - f{\aa}r ordet gennem sp{\o}rgeskemabesvarelser og interviews foretaget hhv. f{\o}r og efter forl{\o}bet. Der linkes til videooptagelser af de scenekunstnerisk tilrettelagte stationer p{\aa} biblioteket. Tematiseringer er bl.a. Intertekstuelle spor, Performance og performativitet, labyrintisk og kalejdoskopisk teater, N{\ae}rv{\ae}r og netv{\ae}rk samt Deltagelseskulturer.",
keywords = "Bibliotek, Teater, Biblioteksforestilling, Scenografi, Performance, Labyrint, Kalejdoskop, deltagelseskultur, Carte Blanche",
author = "Herdis Toft",
note = "Rapporten er indsendt til Statens Kunstr{\aa}ds Tv{\ae}r{\ae}stetiske Pulje og til Kulturstyrelsen",
year = "2014",
language = "Dansk",
volume = "1",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber",
edition = "1",

Toft, H 2014, ALT der er fortalt og ALT vi ved: Et tværinstitutionelt og tværprofessionelt kulturprojekt. bind 1, 1 udg, Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber, Elektronisk.

ALT der er fortalt og ALT vi ved : Et tværinstitutionelt og tværprofessionelt kulturprojekt. / Toft, Herdis.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - ALT der er fortalt og ALT vi ved

T2 - Et tværinstitutionelt og tværprofessionelt kulturprojekt

AU - Toft, Herdis

N1 - Rapporten er indsendt til Statens Kunstråds Tværæstetiske Pulje og til Kulturstyrelsen

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Rapport om en biblioteksforestilling udviklet i et samarbejde mellem Viborg Bibliotekerne og Carte Blanche, Egnsteater i Viborg, støttet af Statens Kunstråds Tværæstetiske Pulje og Kulturstyrelsen. I rapporten redegøres for projektets ide, design, forløb og evaluering. Afsnit omhandler Den poetiske tilgang, Den sceniske tilgang og Den bibliotekariske tilgang. Deltagerne - scenekunstnere, bibliotekarer og publikum - får ordet gennem spørgeskemabesvarelser og interviews foretaget hhv. før og efter forløbet. Der linkes til videooptagelser af de scenekunstnerisk tilrettelagte stationer på biblioteket. Tematiseringer er bl.a. Intertekstuelle spor, Performance og performativitet, labyrintisk og kalejdoskopisk teater, Nærvær og netværk samt Deltagelseskulturer.

AB - Rapport om en biblioteksforestilling udviklet i et samarbejde mellem Viborg Bibliotekerne og Carte Blanche, Egnsteater i Viborg, støttet af Statens Kunstråds Tværæstetiske Pulje og Kulturstyrelsen. I rapporten redegøres for projektets ide, design, forløb og evaluering. Afsnit omhandler Den poetiske tilgang, Den sceniske tilgang og Den bibliotekariske tilgang. Deltagerne - scenekunstnere, bibliotekarer og publikum - får ordet gennem spørgeskemabesvarelser og interviews foretaget hhv. før og efter forløbet. Der linkes til videooptagelser af de scenekunstnerisk tilrettelagte stationer på biblioteket. Tematiseringer er bl.a. Intertekstuelle spor, Performance og performativitet, labyrintisk og kalejdoskopisk teater, Nærvær og netværk samt Deltagelseskulturer.

KW - Bibliotek, Teater

KW - Biblioteksforestilling

KW - Scenografi

KW - Performance

KW - Labyrint, Kalejdoskop

KW - deltagelseskultur

KW - Carte Blanche

M3 - Rapport

VL - 1

BT - ALT der er fortalt og ALT vi ved

PB - Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber

CY - Elektronisk

Toft H. ALT der er fortalt og ALT vi ved: Et tværinstitutionelt og tværprofessionelt kulturprojekt. 1 udg. Elektronisk: Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber, 2014. 66 s.