Alkohol, livsstil og helbred

Rekvirerende organisationHvidovre Hospital
StatusUdgivet - sep. 2011

@book{e578d0dcc70340948719e28d5ba32e4c,
title = "Alkohol, livsstil og helbred: En screeningsunders{\o}gelse blandt borgere p{\aa} Jobcenter Faxe og Jobcenter Holb{\ae}k",
abstract = "Rapporten belyser alkoholvaner, livsstil og helbred blandt borgere p{\aa} to af landets jobcentre. Screeningsunders{\o}gelse er gennemf{\o}rt som optakt til projekt ’Besk{\ae}ftigelse og Alkohol’, et randomiseret interventionsprojekt overfor ledige borgere med alkoholproblemer. Over en periode p{\aa} en m{\aa}ned blev alle bes{\o}gende p{\aa} jobcentrene i Faxe kommune og Holb{\ae}k kommune bedt om at udfylde et sp{\o}rgeskema. Det er disse data, der ligger til grund for rapporten.",
author = "{H{\o}gstedt Danquah}, Ida and Hansen, {Maja B{\ae}ksgaard} and Niels Mortensen and Tolstrup, {Janne Schurmann} and Nielsen, {Anette S{\o}gaard} and Ulrik Becker",
year = "2011",
month = "9",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed",

Alkohol, livsstil og helbred : En screeningsundersøgelse blandt borgere på Jobcenter Faxe og Jobcenter Holbæk. / Høgstedt Danquah, Ida; Hansen, Maja Bæksgaard; Mortensen, Niels; Tolstrup, Janne Schurmann; Nielsen, Anette Søgaard; Becker, Ulrik .

København : Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed, 2011. 49 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Alkohol, livsstil og helbred

T2 - En screeningsundersøgelse blandt borgere på Jobcenter Faxe og Jobcenter Holbæk

AU - Høgstedt Danquah, Ida

AU - Hansen, Maja Bæksgaard

AU - Mortensen, Niels

AU - Tolstrup, Janne Schurmann

AU - Nielsen, Anette Søgaard

AU - Becker, Ulrik

PY - 2011/9

Y1 - 2011/9

N2 - Rapporten belyser alkoholvaner, livsstil og helbred blandt borgere på to af landets jobcentre. Screeningsundersøgelse er gennemført som optakt til projekt ’Beskæftigelse og Alkohol’, et randomiseret interventionsprojekt overfor ledige borgere med alkoholproblemer. Over en periode på en måned blev alle besøgende på jobcentrene i Faxe kommune og Holbæk kommune bedt om at udfylde et spørgeskema. Det er disse data, der ligger til grund for rapporten.

AB - Rapporten belyser alkoholvaner, livsstil og helbred blandt borgere på to af landets jobcentre. Screeningsundersøgelse er gennemført som optakt til projekt ’Beskæftigelse og Alkohol’, et randomiseret interventionsprojekt overfor ledige borgere med alkoholproblemer. Over en periode på en måned blev alle besøgende på jobcentrene i Faxe kommune og Holbæk kommune bedt om at udfylde et spørgeskema. Det er disse data, der ligger til grund for rapporten.

M3 - Rapport

BT - Alkohol, livsstil og helbred