AG mod rovet

Rasmus K. Storm

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Den nye storsatsning, AG København, ser ud til at give dansk herrehåndbold uforholdsmæssigt stor opmærksomhed. I en tid med pengenød og forhandlinger om en kommende tv-aftale, er det rent guf for håndboldens parter. Men den nyrige aktør øger også risikoen for, at ligaen brækker midt over såvel sportsligt som økonomisk.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato20. sep. 2010
StatusUdgivet - 20. sep. 2010

Citer dette

Storm, R. K. (2010, sep 20). AG mod rovet.
Storm, Rasmus K. / AG mod rovet. 2010.
@misc{f50b0c291cda4e66849619a7af3604d8,
title = "AG mod rovet",
abstract = "Den nye storsatsning, AG K{\o}benhavn, ser ud til at give dansk herreh{\aa}ndbold uforholdsm{\ae}ssigt stor opm{\ae}rksomhed. I en tid med pengen{\o}d og forhandlinger om en kommende tv-aftale, er det rent guf for h{\aa}ndboldens parter. Men den nyrige akt{\o}r {\o}ger ogs{\aa} risikoen for, at ligaen br{\ae}kker midt over s{\aa}vel sportsligt som {\o}konomisk.",
author = "Storm, {Rasmus K.}",
year = "2010",
month = "9",
day = "20",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Storm, RK 2010, AG mod rovet..

AG mod rovet. / Storm, Rasmus K.

2010, analyse/kommentar.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - AG mod rovet

AU - Storm, Rasmus K.

PY - 2010/9/20

Y1 - 2010/9/20

N2 - Den nye storsatsning, AG København, ser ud til at give dansk herrehåndbold uforholdsmæssigt stor opmærksomhed. I en tid med pengenød og forhandlinger om en kommende tv-aftale, er det rent guf for håndboldens parter. Men den nyrige aktør øger også risikoen for, at ligaen brækker midt over såvel sportsligt som økonomisk.

AB - Den nye storsatsning, AG København, ser ud til at give dansk herrehåndbold uforholdsmæssigt stor opmærksomhed. I en tid med pengenød og forhandlinger om en kommende tv-aftale, er det rent guf for håndboldens parter. Men den nyrige aktør øger også risikoen for, at ligaen brækker midt over såvel sportsligt som økonomisk.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -

Storm RK. AG mod rovet. 2010.