Koen Traen , Berit Hølund, Ole Mogensen

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2006
StatusUdgivet - 2006
BegivenhedThe Eleventh Biennial Meeting of the International Gyneacologic Cancer Society - Santa Monica, California, USA
Varighed: 14. okt. 200618. okt. 2006
Konferencens nummer: 11

Konference

KonferenceThe Eleventh Biennial Meeting of the International Gyneacologic Cancer Society
Nummer11
LandUSA
BySanta Monica, California
Periode14/10/200618/10/2006

Traen , K., Hølund, B., & Mogensen, O. (2006). Accuracy of preoperative tumor grade and intraoperative gross examination of myometrial invasion in patients with endometrial cancer. Abstract fra The Eleventh Biennial Meeting of the International Gyneacologic Cancer Society, Santa Monica, California, USA.
Traen , Koen ; Hølund, Berit ; Mogensen, Ole. / Accuracy of preoperative tumor grade and intraoperative gross examination of myometrial invasion in patients with endometrial cancer. Abstract fra The Eleventh Biennial Meeting of the International Gyneacologic Cancer Society, Santa Monica, California, USA.
@conference{35311260d88511dbae98000ea68e967b,
title = "Accuracy of preoperative tumor grade and intraoperative gross examination of myometrial invasion in patients with endometrial cancer",
author = "Koen Traen and Berit H{\o}lund and Ole Mogensen",
year = "2006",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 14-10-2006 Through 18-10-2006",

Traen , K, Hølund, B & Mogensen, O 2006, 'Accuracy of preoperative tumor grade and intraoperative gross examination of myometrial invasion in patients with endometrial cancer', The Eleventh Biennial Meeting of the International Gyneacologic Cancer Society, Santa Monica, California, USA, 14/10/2006 - 18/10/2006.

Accuracy of preoperative tumor grade and intraoperative gross examination of myometrial invasion in patients with endometrial cancer. / Traen , Koen; Hølund, Berit; Mogensen, Ole.

TY - ABST

T1 - Accuracy of preoperative tumor grade and intraoperative gross examination of myometrial invasion in patients with endometrial cancer

AU - Traen , Koen

AU - Hølund, Berit

AU - Mogensen, Ole

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Conference abstract for conference

Traen K, Hølund B, Mogensen O. Accuracy of preoperative tumor grade and intraoperative gross examination of myometrial invasion in patients with endometrial cancer. 2006. Abstract fra The Eleventh Biennial Meeting of the International Gyneacologic Cancer Society, Santa Monica, California, USA.