Karina Dahl Steffensen, Marianne Waldstrøm, Dorte Aalund Olsen, Thomas Corydon, Hans Jørgen Knudsen, Ulla Jeppesen, Ivan Brandslund, Anders Jakobsen

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2008
StatusUdgivet - 2008
BegivenhedÅrsmøder i Dansk Selskab for Klinisk Onkologi/Dansk Forskerskole i Klinisk Onkologi - Vejle, Danmark
Varighed: 9. apr. 200812. apr. 2008

Konference

KonferenceÅrsmøder i Dansk Selskab for Klinisk Onkologi/Dansk Forskerskole i Klinisk Onkologi
LandDanmark
ByVejle
Periode09/04/200812/04/2008

Dahl Steffensen, K., Waldstrøm, M., Olsen, D. A., Corydon, T., Knudsen, H. J., Jeppesen, U., ... Jakobsen, A. (2008). Absence of mutant epidermal growth factor receptor (EGFRVIII) in normal. benign, borderline and malignant ovarian tissue. Abstract fra Årsmøder i Dansk Selskab for Klinisk Onkologi/Dansk Forskerskole i Klinisk Onkologi, Vejle, Danmark.
Dahl Steffensen, Karina ; Waldstrøm, Marianne ; Olsen, Dorte Aalund ; Corydon, Thomas ; Knudsen, Hans Jørgen ; Jeppesen, Ulla ; Brandslund, Ivan ; Jakobsen, Anders. / Absence of mutant epidermal growth factor receptor (EGFRVIII) in normal. benign, borderline and malignant ovarian tissue. Abstract fra Årsmøder i Dansk Selskab for Klinisk Onkologi/Dansk Forskerskole i Klinisk Onkologi, Vejle, Danmark.
@conference{6dbe1600475111dd9fbe000ea68e967b,
title = "Absence of mutant epidermal growth factor receptor (EGFRVIII) in normal. benign, borderline and malignant ovarian tissue",
author = "{Dahl Steffensen}, Karina and Marianne Waldstr{\o}m and Olsen, {Dorte Aalund} and Thomas Corydon and Knudsen, {Hans J{\o}rgen} and Ulla Jeppesen and Ivan Brandslund and Anders Jakobsen",
year = "2008",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 09-04-2008 Through 12-04-2008",

Dahl Steffensen, K, Waldstrøm, M, Olsen, DA, Corydon, T, Knudsen, HJ, Jeppesen, U, Brandslund, I & Jakobsen, A 2008, 'Absence of mutant epidermal growth factor receptor (EGFRVIII) in normal. benign, borderline and malignant ovarian tissue' Årsmøder i Dansk Selskab for Klinisk Onkologi/Dansk Forskerskole i Klinisk Onkologi, Vejle, Danmark, 09/04/2008 - 12/04/2008, .

Absence of mutant epidermal growth factor receptor (EGFRVIII) in normal. benign, borderline and malignant ovarian tissue. / Dahl Steffensen, Karina; Waldstrøm, Marianne; Olsen, Dorte Aalund; Corydon, Thomas; Knudsen, Hans Jørgen; Jeppesen, Ulla; Brandslund, Ivan; Jakobsen, Anders.

TY - ABST

T1 - Absence of mutant epidermal growth factor receptor (EGFRVIII) in normal. benign, borderline and malignant ovarian tissue

AU - Dahl Steffensen, Karina

AU - Waldstrøm, Marianne

AU - Olsen, Dorte Aalund

AU - Corydon, Thomas

AU - Knudsen, Hans Jørgen

AU - Jeppesen, Ulla

AU - Brandslund, Ivan

AU - Jakobsen, Anders

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Conference abstract for conference

Dahl Steffensen K, Waldstrøm M, Olsen DA, Corydon T, Knudsen HJ, Jeppesen U et al. Absence of mutant epidermal growth factor receptor (EGFRVIII) in normal. benign, borderline and malignant ovarian tissue. 2008. Abstract fra Årsmøder i Dansk Selskab for Klinisk Onkologi/Dansk Forskerskole i Klinisk Onkologi, Vejle, Danmark.