Carina Meyn

StatusUdgivet - 2017

Note vedr. afhandling

grad tildelt i 2016

Meyn, C. (2017). Abolishing Nuclear Weapons: A Practical Theoretical Study of Nuclear Sense Making in America. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.
Meyn, Carina. / Abolishing Nuclear Weapons : A Practical Theoretical Study of Nuclear Sense Making in America. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2017.
@phdthesis{ca10f9d5f98f4487875715a511ddeb25,
title = "Abolishing Nuclear Weapons: A Practical Theoretical Study of Nuclear Sense Making in America",
author = "Carina Meyn",
year = "2017",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet",

Meyn, C 2017, Abolishing Nuclear Weapons: A Practical Theoretical Study of Nuclear Sense Making in America. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Abolishing Nuclear Weapons : A Practical Theoretical Study of Nuclear Sense Making in America. / Meyn, Carina.

Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2017.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Abolishing Nuclear Weapons

T2 - A Practical Theoretical Study of Nuclear Sense Making in America

AU - Meyn, Carina

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Abolishing Nuclear Weapons

PB - Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Meyn C. Abolishing Nuclear Weapons: A Practical Theoretical Study of Nuclear Sense Making in America. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2017.