A tooth a child - the cost of reproduction in the Middle Ages

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelFestskrift for Verner Alexandersen
RedaktørerE, red. Iregren
Udgivelses stedLund
ForlagLunds Universitets Historiska Museum
Publikationsdato2003
StatusUdgivet - 2003

Boldsen, J. L. (2003). A tooth a child - the cost of reproduction in the Middle Ages. I E. R. Iregren (red.), Festskrift for Verner Alexandersen Lund: Lunds Universitets Historiska Museum.
Boldsen, J.L. / A tooth a child - the cost of reproduction in the Middle Ages. Festskrift for Verner Alexandersen. red. / E, red. Iregren. Lund : Lunds Universitets Historiska Museum, 2003.
@inbook{2f19a7606fd111db81a9000ea68e967b,
title = "A tooth a child - the cost of reproduction in the Middle Ages",
author = "J.L. Boldsen",
year = "2003",
language = "English",
editor = "Iregren, {E, red.}",
booktitle = "Festskrift for Verner Alexandersen",
publisher = "Lunds Universitets Historiska Museum",

Boldsen, JL 2003, A tooth a child - the cost of reproduction in the Middle Ages. i ER Iregren (red.), Festskrift for Verner Alexandersen. Lunds Universitets Historiska Museum, Lund.

A tooth a child - the cost of reproduction in the Middle Ages. / Boldsen, J.L.

TY - CHAP

T1 - A tooth a child - the cost of reproduction in the Middle Ages

AU - Boldsen, J.L.

PY - 2003