Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskning

Publikationsdato2018
Antal sider29
StatusUdgivet - 2018
Begivenhed22nd Annual International Research Society in Public Management Conference - Center for Service Excellence, University of Edinburgh Business School, Edinburgh, Storbritannien
Varighed: 11. apr. 201813. apr. 2018

Konference

Konference22nd Annual International Research Society in Public Management Conference
LokationCenter for Service Excellence, University of Edinburgh Business School
LandStorbritannien
ByEdinburgh
Periode11/04/201813/04/2018

Bøge Kristiansen, M., Pihl-Thingvad, S., & Hansen, N. (2018). A Learning-Based Approach to Performance Management: Drivers of LearningOriented Use of Performance Information. Afhandling præsenteret på 22nd Annual International Research Society in Public Management Conference, Edinburgh, Storbritannien.
Bøge Kristiansen, Mads ; Pihl-Thingvad, Signe ; Hansen, Nanna. / A Learning-Based Approach to Performance Management: Drivers of LearningOriented Use of Performance Information. Afhandling præsenteret på 22nd Annual International Research Society in Public Management Conference, Edinburgh, Storbritannien.29 s.
@conference{ba5ef067a8ac4a028e9bd7417799025e,
title = "A Learning-Based Approach to Performance Management: Drivers of LearningOriented Use of Performance Information",
author = "{B{\o}ge Kristiansen}, Mads and Signe Pihl-Thingvad and Nanna Hansen",
year = "2018",
language = "English",
note = "22nd Annual International Research Society in Public Management Conference, IRSPM ; Conference date: 11-04-2018 Through 13-04-2018",

Bøge Kristiansen, M, Pihl-Thingvad, S & Hansen, N 2018, 'A Learning-Based Approach to Performance Management: Drivers of LearningOriented Use of Performance Information' Paper fremlagt ved 22nd Annual International Research Society in Public Management Conference, Edinburgh, Storbritannien, 11/04/2018 - 13/04/2018, .

A Learning-Based Approach to Performance Management: Drivers of LearningOriented Use of Performance Information. / Bøge Kristiansen, Mads; Pihl-Thingvad, Signe; Hansen, Nanna.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskning

TY - CONF

T1 - A Learning-Based Approach to Performance Management: Drivers of LearningOriented Use of Performance Information

AU - Bøge Kristiansen, Mads

AU - Pihl-Thingvad, Signe

AU - Hansen, Nanna

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Paper

Bøge Kristiansen M, Pihl-Thingvad S, Hansen N. A Learning-Based Approach to Performance Management: Drivers of LearningOriented Use of Performance Information. 2018. Afhandling præsenteret på 22nd Annual International Research Society in Public Management Conference, Edinburgh, Storbritannien.