A Critical Perspective on Scientific Discourses

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdatonov. 2017
StatusUdgivet - nov. 2017
BegivenhedResearch in Entrepreneurship and Small Business Conference: Relevance in Entrepreneurship Research - Lund, Sverige
Varighed: 15. nov. 201717. nov. 2017
Konferencens nummer: XXXI

Konference

KonferenceResearch in Entrepreneurship and Small Business Conference
NummerXXXI
LandSverige
ByLund
Periode15/11/201717/11/2017
Internetadresse

Meyer, V., Gartner, W., & Tegtmeier, S. (2017). A Critical Perspective on Scientific Discourses: Challenging the Role of Research Paradigms in the Recent Debate on Effectuation. Afhandling præsenteret på Research in Entrepreneurship and Small Business Conference, Lund, Sverige.
Meyer, Verena ; Gartner, William ; Tegtmeier, Silke. / A Critical Perspective on Scientific Discourses : Challenging the Role of Research Paradigms in the Recent Debate on Effectuation. Afhandling præsenteret på Research in Entrepreneurship and Small Business Conference, Lund, Sverige.
@conference{4b8a468f976e4e9db52854c35652cf6f,
title = "A Critical Perspective on Scientific Discourses: Challenging the Role of Research Paradigms in the Recent Debate on Effectuation",
keywords = "Effectuation, Entrepreneurship, Research Paradigms, Discourse analysis",
author = "Verena Meyer and William Gartner and Silke Tegtmeier",
year = "2017",
month = "11",
language = "English",
note = "Research in Entrepreneurship and Small Business Conference : Relevance in Entrepreneurship Research, RENT XXXI ; Conference date: 15-11-2017 Through 17-11-2017",
url = "http://www.rent-research.org/rent-xxxi",

Meyer, V, Gartner, W & Tegtmeier, S 2017, 'A Critical Perspective on Scientific Discourses: Challenging the Role of Research Paradigms in the Recent Debate on Effectuation' Paper fremlagt ved Research in Entrepreneurship and Small Business Conference, Lund, Sverige, 15/11/2017 - 17/11/2017, .

A Critical Perspective on Scientific Discourses : Challenging the Role of Research Paradigms in the Recent Debate on Effectuation. / Meyer, Verena; Gartner, William; Tegtmeier, Silke.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - A Critical Perspective on Scientific Discourses

T2 - Challenging the Role of Research Paradigms in the Recent Debate on Effectuation

AU - Meyer, Verena

AU - Gartner, William

AU - Tegtmeier, Silke

PY - 2017/11

Y1 - 2017/11

KW - Effectuation

KW - Entrepreneurship

KW - Research Paradigms

KW - Discourse analysis

M3 - Paper

Meyer V, Gartner W, Tegtmeier S. A Critical Perspective on Scientific Discourses: Challenging the Role of Research Paradigms in the Recent Debate on Effectuation. 2017. Afhandling præsenteret på Research in Entrepreneurship and Small Business Conference, Lund, Sverige.