A Checklist: Assessing the Teaching of International Students."

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2011
Antal sider15
StatusUdgivet - 2011
BegivenhedSymposium on Internationalising Education: Challenges and Rewards.  University of Southern Denmark - Kolding, Danmark
Varighed: 8. apr. 20099. apr. 2009

Konference

KonferenceSymposium on Internationalising Education: Challenges and Rewards.  University of Southern Denmark
LandDanmark
ByKolding
Periode08/04/200909/04/2009

Bibliografisk note

Værtspublikationsredaktører: Gordon Slethaug
Værtspublikationsredaktører: Jane Vinther

Emneord

• Evaluering
  • læringsforskning

Slethaug, G. (2011). A Checklist: Assessing the Teaching of International Students.". Paper præsenteret på Symposium on Internationalising Education: Challenges and Rewards.  University of Southern Denmark, Kolding, Danmark.
Slethaug, Gordon. / A Checklist: Assessing the Teaching of International Students.". Paper præsenteret på Symposium on Internationalising Education: Challenges and Rewards.  University of Southern Denmark, Kolding, Danmark.15 s.
@conference{839d6070005a11dfaefb000ea68e967b,
title = "A Checklist: Assessing the Teaching of International Students.{"}",
keywords = "Evaluering, l{\ae}ringsforskning, International student mobility, Teaching of internation students, Evaluation, education studies",
author = "Gordon Slethaug",
note = "V{\ae}rtspublikationsredakt{\o}rer: Gordon Slethaug V{\ae}rtspublikationsredakt{\o}rer: Jane Vinther; null ; Conference date: 08-04-2009 Through 09-04-2009",
year = "2011",
language = "English",

Slethaug, G 2011, 'A Checklist: Assessing the Teaching of International Students."', Paper fremlagt ved Symposium on Internationalising Education: Challenges and Rewards.  University of Southern Denmark, Kolding, Danmark, 08/04/2009 - 09/04/2009.

A Checklist: Assessing the Teaching of International Students.". / Slethaug, Gordon.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - A Checklist: Assessing the Teaching of International Students."

AU - Slethaug, Gordon

N1 - Værtspublikationsredaktører: Gordon Slethaug Værtspublikationsredaktører: Jane Vinther

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - Evaluering

KW - læringsforskning

KW - International student mobility

KW - Teaching of internation students

KW - Evaluation

KW - education studies

M3 - Paper

Slethaug G. A Checklist: Assessing the Teaching of International Students.". 2011. Paper præsenteret på Symposium on Internationalising Education: Challenges and Rewards.  University of Southern Denmark, Kolding, Danmark.