?

Jan Hjarnø

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelAsylum and Migration Policies in the European Union
    RedaktørerSteffen Angenendt
    Udgivelses stedBonn
    ForlagEuropa Union Verlag
    Publikationsdato1999
    Sider109-127
    StatusUdgivet - 1999
    NavnResearch Institute of the German Society for Foreign Affairs, Berlin

Hjarnø, J. (1999). ? I S. Angenendt (red.), Asylum and Migration Policies in the European Union (s. 109-127). Bonn: Europa Union Verlag. Research Institute of the German Society for Foreign Affairs, Berlin
    Hjarnø, Jan. / ?. Asylum and Migration Policies in the European Union. red. / Steffen Angenendt. Bonn : Europa Union Verlag, 1999. s. 109-127 (Research Institute of the German Society for Foreign Affairs, Berlin).
    @inbook{1e7c2390522211dc9480000ea68e967b,
    title = "?",
    author = "Jan Hjarn{\o}",
    year = "1999",
    language = "English",
    series = "Research Institute of the German Society for Foreign Affairs, Berlin",
    pages = "109--127",
    editor = "Steffen Angenendt",
    booktitle = "Asylum and Migration Policies in the European Union",
    publisher = "Europa Union Verlag",

Hjarnø, J 1999, ? i S Angenendt (red.), Asylum and Migration Policies in the European Union. Europa Union Verlag, Bonn, Research Institute of the German Society for Foreign Affairs, Berlin, s. 109-127.

? / Hjarnø, Jan.

TY - CHAP

T1 - ?

AU - Hjarnø, Jan

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Book chapter

T3 - Research Institute of the German Society for Foreign Affairs, Berlin

SP - 109

EP - 127

BT - Asylum and Migration Policies in the European Union

A2 - Angenendt, Steffen

PB - Europa Union Verlag

CY - Bonn

Hjarnø J. ? I Angenendt S, red., Asylum and Migration Policies in the European Union. Bonn: Europa Union Verlag. 1999. s. 109-127. (Research Institute of the German Society for Foreign Affairs, Berlin).