Økonomien YYYY No org found YYY

P.B. Poulsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogUdefineret/Ukendt
TitelMetodehåndbog for Medicinsk Teknologivurdering
RedaktørerF. B. Kristensen, M. Hørder, P. B., red. Poulsen
Udgivelses stedStatens Institut for Medicinsk Teknologivurdering. København
ForlagSundhedsstyrelsen
Publikationsdato2001
Sider96-122
StatusUdgivet - 2001

Poulsen, P. B. (2001). Økonomien YYYY No org found YYY. I F. B. Kristensen, M. Hørder, & P. B. . R. Poulsen (red.), Metodehåndbog for Medicinsk Teknologivurdering (s. 96-122). Statens Institut for Medicinsk Teknologivurdering. København: Sundhedsstyrelsen.
Poulsen, P.B. / Økonomien YYYY No org found YYY. Metodehåndbog for Medicinsk Teknologivurdering. red. / F. B. Kristensen ; M. Hørder ; P. B., red. Poulsen. Statens Institut for Medicinsk Teknologivurdering. København : Sundhedsstyrelsen, 2001. s. 96-122
@inbook{b382bc706fcd11db81a9000ea68e967b,
title = "{\O}konomien YYYY No org found YYY",
author = "P.B. Poulsen",
year = "2001",
language = "Udefineret/Ukendt",
pages = "96--122",
editor = "Kristensen, {F. B.} and M. H{\o}rder and Poulsen, {P. B., red.}",
booktitle = "Metodeh{\aa}ndbog for Medicinsk Teknologivurdering",
publisher = "Sundhedsstyrelsen",
address = "Danmark",

Poulsen, PB 2001, Økonomien YYYY No org found YYY. i FB Kristensen, M Hørder & PBR Poulsen (red), Metodehåndbog for Medicinsk Teknologivurdering. Sundhedsstyrelsen, Statens Institut for Medicinsk Teknologivurdering. København, s. 96-122.

Økonomien YYYY No org found YYY. / Poulsen, P.B.

Metodehåndbog for Medicinsk Teknologivurdering. red. / F. B. Kristensen; M. Hørder; P. B., red. Poulsen. Statens Institut for Medicinsk Teknologivurdering. København : Sundhedsstyrelsen, 2001. s. 96-122.

TY - CHAP

T1 - Økonomien YYYY No org found YYY

AU - Poulsen, P.B.

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 96

EP - 122

BT - Metodehåndbog for Medicinsk Teknologivurdering

A2 - Kristensen, F. B.

A2 - Hørder, M.

A2 - Poulsen, P. B., red.

PB - Sundhedsstyrelsen

CY - Statens Institut for Medicinsk Teknologivurdering. København

Poulsen PB. Økonomien YYYY No org found YYY. I Kristensen FB, Hørder M, Poulsen PBR, red., Metodehåndbog for Medicinsk Teknologivurdering. Statens Institut for Medicinsk Teknologivurdering. København: Sundhedsstyrelsen. 2001. s. 96-122