Publikation: Working paperForskning

UdgiverSyddansk Universitet. Institut for Statskundskab
Sider-
StatusUdgivet - 2006

Kjær, U. (2006). Én eller fem kommuner? Dokumentation af en undersøgelse omhandlende bornholmernes syn på kommunalsammenlægningen. (s. -). Syddansk Universitet: Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab.
Kjær, Ulrik. / Én eller fem kommuner? Dokumentation af en undersøgelse omhandlende bornholmernes syn på kommunalsammenlægningen. Syddansk Universitet : Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab, 2006. s. -
@techreport{d537c5a0db6a11dbae98000ea68e967b,
title = "{\'E}n eller fem kommuner? Dokumentation af en unders{\o}gelse omhandlende bornholmernes syn p{\aa} kommunalsammenl{\ae}gningen",
author = "Ulrik Kj{\ae}r",
year = "2006",
language = "Dansk",
pages = "--",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab",
type = "WorkingPaper",
institution = "Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab",

Kjær, U 2006 'Én eller fem kommuner? Dokumentation af en undersøgelse omhandlende bornholmernes syn på kommunalsammenlægningen' Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab, Syddansk Universitet, s. -.

Én eller fem kommuner? Dokumentation af en undersøgelse omhandlende bornholmernes syn på kommunalsammenlægningen. / Kjær, Ulrik.

Syddansk Universitet : Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab, 2006. s. -.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Én eller fem kommuner? Dokumentation af en undersøgelse omhandlende bornholmernes syn på kommunalsammenlægningen

AU - Kjær, Ulrik

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Working paper

SP - -

BT - Én eller fem kommuner? Dokumentation af en undersøgelse omhandlende bornholmernes syn på kommunalsammenlægningen

PB - Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab

CY - Syddansk Universitet

Kjær U. Én eller fem kommuner? Dokumentation af en undersøgelse omhandlende bornholmernes syn på kommunalsammenlægningen. Syddansk Universitet: Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab. 2006, s. -.